La 2Parale:

– Credem ca viitorul marketingului inseamna democratizare. Cum si de ce facem noi lucrurile?
– Lucram cu unele dintre cele mai importante magazine online din Romania.
– Avem o echipa cu experienta puternica in marketing, afiliere, antreprenoriat, publishing, ecommerce, software, dezvoltarea de jocuri online, servicii.
– Credem in transparenta, impartasirea de informatii si educarea pietei. Am organizat zeci de intalniri cu advertiserii si afiliatii din retea. Suntem fondatorii unora dintre cele mai importante evenimente de ecommerce si performance marketing.

about2p_us

Pentru a citi despre ceea ce ar trebui sa faca un portfolio manager la 2Parale poti citi in pagina anuntului. Poti aplica fie acolo, fie printr-un email pe adresa recrutare [la] 2Parale.ro. Daca ne scrii direct, nu uita ca alaturi de CV sa ne trimiti si raspunsurile tale la intrebarile:

1. Numeste 5 platforme de ecommerce utilizate pentru dezvoltarea de magazine online in Romania. Care crezi ca este cea mai utilizata platforma si de ce?
2. Cate magazine online care au minim o comanda pe luna sunt in Romania? Cum ai ajuns la acest numar?
3. Care sunt principalele 3 beneficii pe care le-ai expune unui advertiser pentru a incepe marketingul afiliat? Dar o campanie de PPC?
4. Care crezi ca sunt principalii 3 factori de succes pentru un magazin in marketingul afiliat?
5. Ce comision ai recomanda unui magazin de fashion, pentru a il acorda afiliatilor din 2Parale? Dar unuia de IT&C? Cum justifici alegerile?
6. Care sunt, din punctul tau de vedere, cele mai importante 10 magazine din Romania care nu sunt in 2Parale?
7. Cate vanzari estimezi ca se fac in medie, pe luna, in 2Parale?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>