Saptamana Mare a inceput in 2Parale cu dublarea vanzarilor generate luni. De altfel, experienta anilor trecuti ne-a aratat ca cele mai consistente vanzari online din perioada Pastelui au loc in aceeasi saptamana, cand multi advertiseri deruleaza promotii si campanii speciale. Este un moment in care comertul online si afilierea vin cu mai multe castiguri, mai ales daca sunt sustinute si de dublarea comisioanelor si bonusuri.

vanzari paste 2014

Bijuterii – Inox.ro, in prezent advertiserul Nr. 1 din categoria Bijuterii, din punct de vedere al comisioanelor, propune afiliatilor dublarea comisionului standard acordat. Fiecare afiliat din programul de afiliere derulat de Bijuterii-Inox.ro in 2Parale va castiga 30% din valoarea fiecarei vanzari valide.

Advertiserul vine cu aceasta propunere pentru afiliati in contextul discutiilor despre comenzile telefonice, care reprezinta in cazul lor 25% din total.

Ne intereseaza ca programul de afiliere sa fie bazat pe o colaborare de tip win-win in orice conditie. In acest context, am analizat eliminarea numarului de telefon din site pentru traficul trimis de afiliati.

Testele si experienta de pana acum ne-au aratat ca utilizatorii care cumpara frecvent telefonic nu vor comanda online daca nu vor gasi numar de telefon pe site. Drept urmare, daca eliminam numarul de telefon, castigurile afiliatilor nu se vor mari, iar noi nu vom mai inregistra vanzarile respective.
Echipa Bijuterii-Inox.ro

In ideea punctata mai sus de echipa Bijuterii-Inox.ro, advertiserul a decis dublarea comisionului la 30%. Bine de stiut in afiliere este si rata de conversie de 2,18% obtinuta in programul de afiliere, la inceputul acestui an.

Pentru mai multe detalii despre produse, unelte si campanie, va recomandam sa discutati direct cu echipa Bijuterii- Inox.ro, folosind sistemul intern de comunicare.

In functie de timpul si strategia fiecaruia, urmariti mesajele advertiserilor din aceasta perioada. Ca optiune, va puteti concentra pe comunicarea cu cei care sunt in topul comisioanelor personale, important este sa nu ratati diverse promotii sau bonusuri care pot aduce mai multe castiguri.

Spor la conversii!™

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>