Poti castiga comisioane record in categorii de advertiseri unde focusul e mai degraba pe volum? Dupa ce un afiliat 2Parale ne-a aratat recent ca si promovarea campaniilor de Carti poate aduce un comision de peste 700 de lei, avem un nou comision record pe care il vom dubla, ca parte a campaniei Dublu pentru campioni.

Redutti Tutti a intrat in echipa campionilor in afiliere cu un comision de 790,32 lei, castigat dintr-o singura vanzare intr-o campanie de Reduceri colective, o nisa caracterizata mai ales prin castiguri in cuantum mic, insa in volum mare. Cum a reusit afiliatul 2Parale sa ajunga aici?

record_reduceri_colective

Nu e niciun secret ca Redutti.ro este cel mai mare agregator de oferte de reduceri colective, pozitie consolidata prin preluarea Adulmec.ro si CautaReduceri, principalii concurenti. Cand ai un proiect de aceasta anvergura, care se si potriveste manusa promovarii ofertelor prin afiliere, e oarecum natural sa gandesti ca banii din afiliere vin de la sine.

Realitatea e ca “de la sine” e un concept relativ :).

AndreiStefanDaca ai un timing bun, o platforma tehnica buna, content management bun, cu SEO bun, PR bun, Social Media bun si relatii bune cu partenerii, banii vin de la sine.

explica Andrei Stefan, CEO la Redutti.

E suficient cat sa intelegem ca indiferent de proiect, brand, trafic si metoda de afiliere folosita este nevoie de multa munca si perseverenta pentru a avea rezultate bune in afiliere.

Iar pentru Redutti este important sa vina rezultate din afiliere, fiind principalul canal de monetizare, dupa cum spune Andrei Stefan.

Odata cu achizitia Adulmec.ro si CautaReduceri.ro, cei 500.000 de abonati (a se citi „utilizatori cu card activ”) ai grupului nostru au devenit un nucleu foarte interesant pentru banci si alti service provideri, dovada fiind ca suntem deja in discutii cu doi astfel de advertiseri pentru proiecte speciale. Insa marketingul afiliat ramane core business-ul si nucleul viziunii noastre.

Dupa toata experienta acumulata in afilierea din Romania, Andrei considera ca greseala numarul unu in cazul unui proiect tip agregator este sa nu ai un sistem automatizat care sa urmareasca buna functionare a tuturor proceselor.

Tot din experienta, pentru a reusi in afiliere, Andrei vede necesare „un concept clar, tehnologie decenta, atentie la detalii si bineinteles – promovare.”

Acest mix te poate sustine pentru a ajunge la rezultate constante din afiliere, dar si la comisioane record, inclusiv in astfel de categorii, precum Reduceri colective, unde castigurile se bazeaza mai degraba pe volum. Pentru aceasta performanta, 2Parale va dubla comisionul, astfel ca o singura conversie aduce afiliatului un castig de 1580.64 lei.

Ceea ce dorim si altor afiliati. Lista campionilor in afiliere ramane deschisa, ocazii sunt. Lansam constant programe noi de afiliere, urmariti-le si acordati-va sansa de a castiga noi comisioane. Si chiar de a dobori recorduri.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>