SEM Days revine in 2014 cu doua zile de discutii aplicate si workshop-uri concentrate pe SEO, PPC si Social Media.

In urma cu un an va asteptati ca veti putea ajunge atat de repede prin reclame Facebook exact la vizitatorii unui site? Ganditi-va si la toate schimbarile din AdWords sau la ascensiunea reclamelor de pe YouTube din ultima perioada.

Vom vedea mai multe despre cum ne adaptam si folosim in avantajul nostru aceste schimbari la SEM Days 2014. Plus multe solutii, sugestii si studii de caz despre  masurarea rezultatelor si Analytics, search reputation, video marketing, conversii si optimizare, utile oricarui brand care isi doreste sa domine motoarele de cautare.

semdays_2014_oferta

Nu trebuie sa ratezi la SEM Days 2014

• Ai acces la experienta si know-how-ul a mai bine de 14 speakeri romani si internationali.

• Tim Resnik  – coordonatorul diviziei de strategie de produs din cadrul Moz, lider mondial in industria de SEO, si Jim Sterne – autorul  Social Media Metrics: How to Measure & Optimize Your Marketing Investment, vor fi prezenti pentru prima data la o discutie cu publicul din Romania. Li se alatura Ann Stanley, co-fondator si Managing Director la Anicca Digital. Plus Phil Nottingham, consultant si strateg video la Distilled, care a acceptat sa revina la SEM Days dupa super recomandarile din 2012.

• Elisabeta Moraru (Google Romania), Cristian Ignat (2Parale), Cosmin Negrescu (SEO monitor), Mihai Craciun (4ideas Interactive Agency), Andreea si Ciprian Soleriu (BrainArt) sunt o parte dintre specialistii din Romania care vor pregati sugestii si studii de caz.

• Cele 2 paneluri de discutii, 9 keynote-uri si 12 workshop-uri adresate in special managerilor, oamenilor de marketing si antreprenorilor interesati de cresterea vizibilitatii in online, cu rezultate masurabile.

• Ocazia de a invata aplicat despre big data, SEO onpage, implementarea si analizarea unei campanii PPC, pasi concreti pentru optimizarea saptamanala a unui site, online reputation, SEO pentru 2015, strategia de YouTube si video marketing etc.

• Interactiunea cu specialistii din domeniu, posibilitatea de a afla raspunsuri la intrebarile voastre si de a gasi noi oportunitati pentru cresterea unui site sau business online.

Mai multe detalii despre subiectele sunt disponibile pe semdays.ro, agenda se actualizeaza constant.

Reducere pentru partenerii 2Parale

Pentru a  nu rata ocazia discutiilor cu specialistii in PPC, SEO si Social Media, partenerii 2Parale (afiliati activi si advertiseri cu o campanie activa) se pot inscrie la cele doua zile de conferinta si workshop-uri la un pret special 129 euro+ TVA, fata de pretul standard de 179 euro+ TVA.

Veti primi in plus:

– 3 luni de acces gratuit la SEO Monitor App,
– un voucher AdWords de 200 de lei,
– acces basic la conferinta Internet & Mobile World din octombrie, de la Bucuresti.

Pentru a va putea inscrie cu aceasta reducere, urmariti newsletter-ul 2Parale sau solicitati un cod de reducere in sectiunea de comentarii de aici, cu numele real si adresa de mail valida.

Notati in agenda SEM Days 2014, 24-25 septembrie, Bucuresti si rezervati un loc cat inca mai sunt disponibile. 

  1. Buna ziua,

    As dori un cod de reducere pentru evenimentul SEM Days, si as dori sa stiu daca se pot achizitiona 2 bilete pentru acesta, si astfel as avea nevoie de 2 coduri de reducere.
    Va multumesc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>