campanii_afiliere_septembrie_3Primele doua saptamani din aceasta luna de septembrie au adus o crestere de peste 60% a vanzarilor generate prin 2Parale, comparativ cu perioada similara din 2013. Un inceput promitator pentru un sezon care marcheaza cresterea consumului si, implicit, a vanzarilor si castigurilor obtinute de afiliati.

Pentru a profita de val, extindem reteaua de afiliere 2Parale cu 7 noi campanii, fiecare poate produce rezultate si castiguri noi pentru afiliati.

Deschidem seria noilor campanii cu zona de fashion, acolo unde activeaza Exit9 – magazin online cu haine, incaltaminte si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati. Afiliatii pot castiga 10% din fiecare vanzare.

Tot 10% este si propunerea advertiserului Kenka pentru afiliatii 2Parale. Magazinul este axat pe un portofoliu format din produse de incaltaminte, de interes in aceasta perioada.

Pentru ca atractia pentru produsele cosmetice naturale si bio este in crestere, afiliatii pot colabora cu advertiserul Belfiore, unde pot promova de la articole pentru ingrijirea tenului, a corpului sau de igiena personala, la produse de machiaj bio si produse pentru ingrijirea bebelusilor.

Din segmentul Home Deco, magazinul online de design interior The Home propune un concept inspirat din autenticitatea stilului danez si scandinav. Afiliatii pot castiga un comision de 10% prin colaborarea cu acest advertiser.

PiatraOnline mizeaza pe o experienta de  peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare cu piatra naturala si decorativa, precum si pe produse noi cu promotii in fiecare luna. Fiecare conversie valida va fi recompensata cu 3% din valoarea ei.

Pentru ca segmentul asigurarilor de locuinte este unul profitabil si in crestere, afiliatii pot castiga 11 lei pentru fiecare lead valid din campania Asigurare-locuinte-completa.com. Afiliatii care genereaza mai mult de 10 lead-uri valide / luna sunt recompensati cu 13 lei / lead in loc de 11 lei.

Airtickets propune afiliatilor sa colaboreze pentru promovarea din domeniul turistic, comisionul fiind de 4%. Agentia este specializata in furnizarea de servicii turistice, de la achizitia de bilete de avion si cazare, la inchirierea de masini si transfer.

Fiecare campanie ofera mai multe informatii de ajutor in promovare in pagina ei dedicata. Le puteti analiza oferta si alege in functie de criteriile importante pentru voi.

TIP OF THE WEEK: Asigurati-va ca aveti cel putin o vanzare valida in categoriile Carti&Materiale didactice, IT&C și Birotica, pana la 1 octombrie, si intrati in cursa pentru unul din cele 3 premii de 300 de lei fiecare, din Back to School Challenge. Mai aveti inca timp si pentru iPad sau aparatul foto DSLR.

AIRTICKETS
Tip campanie
: Sale
Categorie: Turism
Comision: 4%
Perioada de recurenta: 2 saptamani.

ASIGURARE-LOCUINTE-COMPLETA.COM
Tip campanie: Lead
Categorie: Servicii B2C
Comision: 11 lei / lead
Perioada de recurenta: 1 luna.
Bonus de performanta.

BELFIORE
Tip campanie
: Sale
Categorie: Cosmetice
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil – in curand.

EXIT9
Tip campanie
: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

KENKA
Tip campanie
: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.

PIATRAONLINE.RO
Tip campanie
: Sale
Categorie: Home Deco
Comision: 3%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

THE HOME
Tip campanie
: Sale
Categorie: Home Deco
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil.

Bun venit in retea noilor advertiseri si sa aveti impreuna spor la conversii!™ 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>