Black Friday afiliere 2014Ce am învățat din experiența Black Friday 2013? Care sunt recomandările și cele mai bune strategii pentru 2014? Cum îmbunătățim relațiile între advertiseri și afiliați, pentru colaborări de succes pentru ambele părți? E bine să se comunice din timp? Avem Black Friday sau Black Week?

Toate întrebările de sus, plus multe altele, și-au găsit răspunsurile cu ocazia întâlnirii Black Friday Attack 2Parale, într-o prezentare susținută de Dorin Boerescu, CEO 2Parale, cât și în schimbul util de idei și experiențe din panelul de discuții cu advertiseri și afiliați.

Ne-am bucurat de prezența a 65 de advertiseri, afiliați de top și partneri, într-o sală plină cu discuții interesante despre evenimentul atât de așteptat de comerțul online din România. Le mulțumim pentru participare și energie, am încercat să o surprindem și în câteva fotografii realizate de Olivian Breda. Participarea numeroasă de anul acesta nu face decât să ne confirme interesul tot mai crescut, de la an la an, pentru un Black Friday profitabil atât pentru advertiseri, cât și pentru afiliați.

Seara a fost deschisă de prezentarea lui Dorin Boerescu, CEO 2Parale, care a cuprins învățămintele experienței de Black Friday al anului trecut, dar și recomandări utile pentru anul 2014. Aveți mai multe informații în prezentarea de mai jos, precum și în video-ul de la întâlnire.

Am continuat cu prezentarea Super-Afiliaților din 2Parale, care au câștigat Back to School Challenge. Ne-am mândrit cu performanțele lor, vizibile pentru toată lumea în noul Hall of Fame, locul numelor care intră în istoria companiei.

Am continuat cu panelul Afilierea de Black Friday, în care au aprins discuțiile advertiserii și afiliații de top ai 2Parale: Alen Todorov (Elefant), Roxana Nistor (evoMAG), Cristian Serban (DeClub), Octavian Jomir (afiliat), Andrei Gradinaru (KanalD), moderator Vlad Stanila (2Parale). Aveți un video dedicat mai jos, pentru mai multe informații.

Pregătiți-vă din timp pentru un Black Friday 2014 energic! O strategie realizată special pentru acest eveniment poate face diferența la nivel de rezultate. Vom avea curând mai multe informații despre ofertele advertiserilor, așa că rămâneți cu ochii pe noi.

Black Friday, Black Week, indiferent de perioada reducerilor, nu ratați oportunitatea de a face performanță!

P.S. Mulțumim Oala cu Bunătăți pentru surpriza dulce de la eveniment! 🙂

  1. Multumim pentru video.
    In primul rand vreau sa-l felicit pe Octavian Jomir pentru performanta si rezultate si sunt de acord cu el 100%. Sunt prea multe campanii de reduceri si da, exista riscul ca fenomenul Black Friday sa fie distrus in Romania din cauza inflatiei de promotii. Aceste reduceri la gramada sunt ca algocalminul luat in fiecare zi pentru durerile de masea. Iei o zi algolcalminul, il iei si a doua zi si iti trece durerea, il iei si in a treia zi si te calmeaza, iar in a patra zi iei doua calmante si constati ca nu-si mai fac efectul. Cam asa sta treaba si cu reducerile in ambundenta ale magazinelor online.

    In ceea ce priveste campania „DeClub”, am ezitat sa promovez mai agresiv acest magazin deoarece mi s-a parut suspecta cresterea spectaculoasa in platforma 2 Parale intr-un timp atat de scurt. Mai exista exemple de campanii care au crescut in platforma in doua luni cat altii in 2 ani si care, la un momentdat, au fost suspendati pentru neplata facturilor. In seara asta am aflat ca in spatele magazinului se afla un superafiliat, deci de aici succesul 🙂

    Rugaminte catre magazinele online: va rog sa ne oferiti bannere de Black Friday cu mesaje simple, directe, la subiect, ( gen asa: https://img.2parale.ro/system/paperclip/banner_pictures/pics/133752/original/133752.jpg), nu sofisticate si cu briz-brizuri.

  2. Nu ar strica nici repararea feed-urilor de produse, doar cateva magazine au feed-uri functionale, Clickshop au si coduri HTML desi am vazut undeva prin regulament ca advertiserii nu avea voie cu tag-uri HTML.

  3. Salut, @Shtrumphu! Rețeaua 2Parale este self-service, ceea ce înseamnă că fiecare advertiser este responsabil pentru propriul program de afiliere – implică și instrumentele puse la dispozitie, precum și funcționarea lor. Ne-ar ajuta lista feed-urilor respective, pentru a ști ce advertiseri contactam pentru repararea lor. Merci!

  4. A fost interesanta intalnirea pentru ca am vazut problemele cu care se confrunta si advertiserii si ma bucur sa spun ca am dat si eu niste sfaturi utile.

    Problema cu CSV-urile va fi mereu, poate ca cea mai simpla solutie este sa contactezi direct advertiserul respectiv.

    Cand am contactat un advertiser pe care il promovam, a reparat problema foarte rapid. Mai mult, mi-a trimis direct CSV-ul, ca sa nu mai astept o zi pana apare actualizat in platforma.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>