Hipermarketul Carrefour Online lanseaza program de afiliere in 2Parale. Cei peste 35.000 de afiliati din retea vor putea colabora astfel cu gigantul din retail pentru a castiga noi comisioane prin afiliere. Parteneriatul dintre 2Parale si Carrefour Online a fost intermediat de agentia media Zenith Romania.

Prin programul de afiliere din 2Parale, afiliatii vor putea promova cele peste 22.000 de produse existente in acest moment pe Carrefour-Online.ro, fiecare vanzare valida aducandu-le un comision de 3%, cu o perioada de recurenta de 1 luna de zile.

Prin prezenta noastra pe platforma de marketing afiliat 2Parale, produsele si serviciile Carrefour-Online.ro ajung si mai aproape de clientii nostri. Pe de alta parte, prin acest nou program, oferim afiliatilor mai multe posibilitati de dezvoltare“,

Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania. 

Potrivit reprezentantilor Carrefour Online, rata de conversie a magazinului de depaseste media comertului electronic din Romania, cosul mediu de cumparaturi de pe Carrefour-Online.ro fiind de 3-4 ori mai mare decat cea din hipermarket.

Magazinul online include o gama variata de peste 22.000 de produse din categorii precum Fructe si Legume proaspete, Carne, Lactate, Bacanie, Produse de curatenie si intretinere, Igiena si infrumusetare, Bauturi, Tutun, Univers bebe, Petshop, Electro-IT&C etc. Preturile sunt aceleasi ca in hipermarketurile Carrefour.

carrefourCARREFOUR ONLINE
Tip campanie: Sale
Categorie: Hypermarket
Comision: 3%
Perioada de recurenta: 1 luna.
Feed de produse disponibil. 

Informatii utile in promovarea produselor Carrefour Online sunt in pagina programului de afiliere Carrefour, va sugeram sa cititi cu atentie inclusiv politica de promovare.

Spor la conversii!™ 

  1. Un pas mare pentru comertul online. Sunt foarte curios cat timp dureaza pana cand oamenii vor incepe sa cumpere carne, lapte, mere, paine de pe piata online.
    Merita incercat 🙂
    Spor la conversii!

  2. Spre surprinderea mea, am gasit 14 prieteni care au cumparat deja online de la Carrefour, si asta doar din lista de prieteni cu care interactionez frecvent ( cel putin bi-saptamanal )

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>