V-am vorbit de o serie ampla de ocazii de a castiga in plus din afiliere, pe langa banii din comisioane. Incepem o noua competitie deschisa tuturor afiliatilor din 2Parale care se implica in promovarea noilor programe de afiliere lansate constant in retea: Business Boom ChallengePana la finele anului, cel putin, am pregatit premii lunare pentru a recompensa afiliatii performanti in cat mai multe din noile campanii.

business_boom


Despre ce e vorba mai exact?  Universul 2Parale se extinde constant cu noi programe de afiliere atractive, numai in luna septembrie am lansat 21 de noi campanii de afiliere. Afiliatii pot profita de oportunitatile aduse de noile programe de afiliere, precum si de provocarea noastra si isi pot demonstra abilitatile si cunostintele in afiliere prin colaborarea cu cat mai multe din campaniile nou-lansate. Cei care vor genera cel putin 1 comision valid in cat mai multe din noile campanii vor avea cele mai bune sanse la premiile puse in joc de 2Parale.

Premii Business Boomer Challenge

Locul 1: 500 lei
Locul 2: 300 lei.
Locul 3: 200 lei.

Pentru prima luna de competitie – octombrie – cele 3 premii se vor acorda primilor 3 afiliati din clasament care, la 15 noiembrie 2014, ora 23:59:59, au cel putin 1 comision valid in cat mai multe dintre programele de afiliere incepute in septembrie.

Cum alegem castigatorii

1 octombrie – 31 octombrie

Sunt luate in calcul comisioanele generate incepand cu data activarii programelor de afiliere pana la 31 octombrie. Facem Topul afiliatilor in functie de numarul programelor noi in care afiliatii au inregistrat comisioane.

31 octombrie – 15 noiembrie

Sunt procesate comisioanele inregistrate anterior, iar Topul afiliatilor are la baza acum numarul programelor de afiliere noi in care afiliatii cu comisioane acceptate, platite sau finalizate.

16 noiembrie

Stabilim castigatorii in functie de numarul de comisioane valide generate in cat mai multe dintre programele de afiliere lansate in luna septembrie.

Tips&tricks

• Toate programele de afiliere activate in luna anterioara sunt afisate in pagina Challenge-ului. Informatii despre  comisioanele oferite de ele, produse si alte beneficii aduse sunt aici, pe blog, in pagina noilor programe de afiliere din septembrie.

• Aplicati cat mai rapid la campanii, pentru a avea timp sa generati comisioane.

• Asigurati-va ca veti fi acceptat in campanie. In acest sens, actualizati-va descrierea de afiliat din contul din 2Parale cu informatii despre metodele de promovare folosite, site-urile sau canalele utilizate in afiliere, chiar si rezultatele aduse unor advertiseri sau proiecte care spun multe despre experienta voastra in online.

• In contul de afiliat veti regasi si avatarul din competitie, sa stiti ce sa urmariti in clasament ;).

• Asigurati-va ca fiecare etapa este respectata, pentru a ramane in competitie pana la final.

• Verificati in pagina competitiei si regulamentul de participare.

Fiti cu ochii si pe procesarea comisioanelor din Back to School Challenge, unde s-a incheiat etapa inregistrarii comisioanelor si urmeaza procesarea lor de catre advertiseri pana la 15 octombrie. Luati legatura cu advertiserii pentru a le procesa in timp util.

Mult spor in ambele competitii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>