Ne apropiem, treptat, de cea de-a șasea aniversare 2Parale, un drum pe care l-am parcurs mai ușor și mai frumos alături de afiliații și partenerii noștri.

Hall of Fame este modul nostru de a spune mulțumesc celor care s-au implicat constant în competiții, pentru perseverența, performanța și implicarea demonstrate de-a lungul anilor.

Hall of Fame 2Parale

Începând cu această săptămână, numele celor care au contribuit la scrierea unor povești de succes în afiliere fac parte din istoria 2Parale, pe un „perete” digital care va continua să cumuleze reușitele celor implicați în Challenge-uri. Diplome de onoare au ajuns deja la cei aflați pe listă, sperăm că v-au adus niște zâmbete bune ca amintire a momentelor în care ați fost pe podium!

Lista campionilor va fi actualizată constant cu numele câștigătorilor, iar în dreptul lor vor sta stele ce descriu performanțele pe care le au în fiecare competiție în parte.  Ceea ce înseamnă că nu ne oprim aici în a răsplăti eforturile celor care luptă, cu aceeași determinare, pentru cele mai bune rezultate în afiliere.

Mulțumim că ați contribuit la creșterea industriei de marketing online din România și spor în continuare!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>