Am discutat cu voi 24/24 de Black Friday, am făcut live blogging pentru schimb rapid de feedback, am urmărit cifrele împreună, iar în urma unei analize am avut și o concluzie care ne-a transformat biroul într-un spațiu de sărbătoare.

Ne-ați depășit așteptările, iar pentru asta vă mulțumim vouă, afiliații noștri, pentru implicarea incredibilă, cât și advertiserilor care au stat aproape de noi pe parcursul evenimentului.

Mai exact, am avut peste 150 de magazine online implicate cu oferte de Black Friday, dintr-un total dBlack Friday la 2Paralee peste 400 existente în rețea, cu 100% uptime și 50% creștere a rezultatelor față de anul 2013.

Astfel, în perioada 20-23 noiembrie, prin platformă au fost trimise peste 3 milioane de click-uri și generate peste 35.000 de vânzări, simultan cu trimiterea a peste 190.000 de mesaje între afiliați și advertiseri.

Cifre de vârf în perioada 20-23 noiembrie 

  • 1370 de vânzări/oră, înregistrate la 10:00 AM,  în 21 noiembrie
  • peste 40.000 Lei valoare a celei mai mari vânzări pentru 2 sisteme 3D Cinema
  • cea mai mare vânzare din Fashion a fost de 830 de lei
  • peste 300 de requesturi/secundă la ora 12:06 AM, în 21 noiembrie
  • 500.000 lei valoarea comisioanelor generate de afiliați, creștere de aproape 50% față de 2013
  • 11,8 milioane de lei este valoarea vânzărilor generate de afiliați, dintre care 7,5 milioane doar în data de 21 noiembrie
  • 99,98% uptime în perioada 20-23 noiembrie, cu 1 minut de downtime programat de 2Parale
  • 100% uptime în 21 noiembrie

Muumesc partenerilor și echipei pentru aceste rezultate – mă bucur că am reușit încă o dată să obținem performanțe extraordinare împreună – afiliați, magazine, echipa 2Parale. Vreau să felicit în special echipa tehnică care a pregătit ireproșabil scalarea platformei și să mulțumesc tuturor colegilor care au asigurat suport permanent pe tot parcursul acestei perioade. Un semnal extrem de bun este creșterea ratei de conversie – care la nivelul întregii rețele a depășit 1.5%. Ne pregătim acum pentru valul 2 de promoții care va avea loc weekendul următor – încercăm să profităm cu toții de apetitul crescut de cumpărături al românilor” Dorin Boerescu, CEO 2Parale

Black Friday 2Parale

Ce s-a cumpărat de Black Friday

Ca număr de vânzări, categoria Fashion a depășit rezultatele IT&C și a crescut spectaculos – de la 4.800 la peste 10.500. Cu toate acestea, suma vânzărilor în IT&C reprezintă un procent de peste 60% din totalul vânzărilor de Black Friday.

Cele mai cumpărate produse de Black Friday, prin 2Parale, au fost din categoriile IT&C și Fashion. Însă, în casele românilor au ajuns produse din categorii diferite prin 2Parale, de la sarmale, parfumuri, brazi și costume de Crăciunițe la cărți (printre care și cartea Președintelui Klaus Iohannis, care a fost intens căutată în această perioadă) la sisteme home cinema, televizoare de peste 8.000 de Euro și pachete turistice.

Povestea Black Friday continuă până la final de săptămână. Peste 100 de magazine online continuă promoțiile speciale, desfășurate inclusiv vineri, 28 noiembrie, ziua dedicată Black Friday-ului american.

Keep up the good work și mult spor la conversii în continuare! ™ 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>