programe afiliere noiembrieMenținem același ritm al lansărilor până de Black Friday și turăm motoarele pentru că suntem în plină perioadă a rezultatelor. Avem 6 noi advertiseri care intră cu programe de afiliere, suntem în continuă extindere a rețelei, pentru a-ți oferi cât mai multe posibilități să alegi ce-ți aduce rezultate.

Stai cu ochii pe comisioanele în timp real și aruncă privirea pe ofertele de Black Friday, pentru a avea spor la conversii.

Nympha.ro aduce afiliaților produse care pun în evidență feminitatea prin rochii din materiale diafane. Completează categoria Fashion cu un comision de 10%.

Magazinul online bazat pe produse teleshopping, Cudetoate.ro, se reîntoarce în rețea cu o ofertă din categoriile: casă și bucătărie, sănătate și frumusețe, accesorii auto, accesorii it, electronice și jucării pentru cei mici. Cudetoate.ro oferă un comision de 10%.

Vello.ro este magazinul online ce comercializează anvelope de vară, iarnă și all season de la producătorii de top din industrie. Comisionul propus de ei este de 4%.

În funcție de stilul abordat, Crono24.ro deține o oferă variată de ceasuri pentru femei, bărbați și copii, de la modele simple și elegante la cele mai extravagante. Comisionul oferit este de 10%.

AvMall.ro este magazinul online de produse HiFi si Hiend Audio-Video. Comisionul propus de ei este de 2,5%.

Cadoulmov.ro este magazinul online ce ofera soluții clienților care sunt în cautarea unui cadou potrivit. Cadoulmov.ro îți propune un comision de 7%.

Nympha.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Fashion
Comision: 15%
Perioada de recurență: 3 luni
Feed de produse disponibil: în curând

Cudetoate.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Electronice
Comision: 20%
Perioada de recurență: 3 luni
Feed de produse disponibil: Da

Vello.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Auto
Comision: 4%
Perioada de recurență: 1 lună
Feed de produse disponibil: Da

Crono24.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Ceasuri
Comision: 10%
Perioada de recurență: 1 lună
Feed de produse disponibil: Da

Cadoulmov.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: Cadouri
Comision: 7%
Perioada de recurență: 3 luni

AvMall.ro
Tip campanie: Sale
Categorie: IT&C
Comision: 2,5%
Perioada de recurență: 1 lună
Feed de produse disponibil: Da

TIP: Dacă încă nu ți-ai definitivat strategia de promovare pentru Black Friday, te invit să citești următorul articol unde vei găsi sfaturi ce te pot ajuta să obții performanțe de Black Friday.

Bun venit în rețea noilor advertiseri. Să le urăm spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>