Originals.ro lanseaza o promotie catre afiliatii 2Parale – cei care in perioada 14 decembrie 2009 – 14 ianuarie 2010 vor genera comisioane de minim 100 RON/campania Originals vor primi vouchere pentru cumparaturi pe originals.ro in valoare egala cu comisioanele.

Comisionul oferit de Originals in 2Parale este de 7% din valoarea vanzarilor – prin aceasta promotie comisionul practic se dubleaza, ajungand la 14%!

Afiliatii pot folosi voucherele pentru cumparaturi sau ca premii pentru publicul lor, cadouri pentru parteneri etc.

Au fost deja adaugate in sistem bannere cu promotiile de sarbatori Originals, recomandam folosirea lor pentru cresterea ratei de conversie.

Incepand cu 15 ianuarie Originals si 2Parale vor trimite afiliatilor care indeplinesc conditia de mai sus (comisioane in campania Originals de minim 100 RON in perioada aferenta promotiei) vouchere in valoare egala cu comisioanele.

Vor fi luate in calcul doar comisioanele aferente comenzilor finalizate cu succes – comenzile anulate nu vor intra in calculul aferent promotiei – nici pentru atingerea pragului minim nici pentru valoarea voucherelor.

Pentru intrebari si detalii suplimentare va rugam sa ii contactati pe reprezentantii Originals (folosind sistemul intern de mesaje).

6.408.71 EUR

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>