FORMEASY.RO

Categorie: fashion
Target: femei 14 – 50 de ani, persoane active din mediul rural si urban
Comision
: 10%
Perioada de recurenta: 3 luni
Feed de produse disponibil

Vara asta se poarta rochiile fluide si senzuale sau, dimpotriva, rochiile si topurile mulate, care evidentiaza talia. Asta spun designerii. Nu toate femeile au insa silueta potrivita pentru a purta cu succes o astfel de toaleta, dar pot apela la mici trucuri.

Formeasy.ro, magazin online cu produse destinate femeilor,  aduce in 2Parale o serie de produse speciale care ascund micile imperfectiuni ale corpului. Oferta magazinului combina corsetele de slabit si bustierele  cu articole sport si lenjerii seducatoare din materiale speciale.

Gama completa de produse:
– corsete de slabit,
– burtiere si bustiere de slabit,
– body-uri, maiouri si chiloti,
– seturi complete de lenjerie intima pentru femei,
– imbracaminte sport.

Valoarea medie a unei comenzi este de 120 de lei, majoritatea clientilor cumparand minim doua produse. In multe dintre cazuri ei se reintorc pentru noi comenzi.

Public tinta:
– femei cu varsta intre 14 – 50 de ani, persoane active din mediul rural si urban,
– circa 80% din vizitatorii site-ului sunt persoane de sex feminin.

Comisionul oferit afiliatilor este de 10%, iar perioada de recurenta este de 3 luni. Echipa FormEasy.ro este dispusa sa ofere si unelte de promovare personalizate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>