Dupa cum stiti, ieri, 21 iulie, a avut loc la Cluj un workshop de marketing afiliat organizat de 2Parale  impreuna cu Okian.

Au participat mai mult de 20 de clujeni, workshop-ul a durat in jur de 2 ore jumatate, in care am discutat subiecte ce tin de marketingul afiliat romanesc si de oportunitatile oferite de platforma noastra.

Dorin Boerescu a lamurit audienta, prin prezentarea sa, in privinta unor lucruri evidente in ceea ce priveste marketingul afiliat si platforma 2Parale. Am anuntat noul canal de informare de pe YouTube, unde postam tutoriale video care sa ajute afiliatii si advertiserii nostri in a folosi cat mai eficient platforma.

Krumel a avut o prezentare de bune practici in marketingul afiliat pentru advertiseri si afiliati. A adus in discutie metode utile atat afiliatilor, cat si advertiserilor, privind optimizarea conversiilor, managementul instrumentelor de promovare sau alte practici de comunicare dintre cele doua parti.

Okian si Tjobs, doi dintre advertiserii din 2Parale, s-au prezentat si ei afiliatilor veniti la BT Cafe.

Au fost discutii despre cazuri specifice de site-uri care pot face bani prin marketingul afiliat, au fost date recomandari privind eventuali advertiseri pentru promovare sau sugestii in privinta metodelor de folosire a uneltelor de marketing afiliat.

Intr-un final am continuat discutiile la o bere in frumosul Cluj 🙂

Multumim tuturor celor care au venit sa ne cunoastem si sa afle mai multe despre marketingul afiliat, speram sa ne revedem in curand cu vesti bune despre conversiile voastre. Pentru cei care nu au putut ajunge, postam si prezentarile.

P.S.: Special thanks to Okian

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>