Foto: copolovici.ro

Vremea a tinut cu noi si am petrecut o seara foarte placuta in compania advertiserilor si afiliatilor din 2Parale, pe terasa plina de flori de la Kopel’s.

Ne-am bucurat si de prezenta unor viitori afiliati, interesati sa afle mai multe despre primii pasi in marketingul afiliat, uneltele de promovare, dar si despre colaborarea cu advertiserii. De altfel, acesta a si fost unul dintre obiective: ca advertiserii sa discute si offline cu afiliatii, impreuna se gasesc mai multe solutii pentru cresterea conversiei si se rezolva problemele.

Multumim tuturor pentru interes si aprecieri. Si mai ales pentru feedback si sugestii, ne sunt de mare ajutor, ne-am pus deja pe treaba pentru a analiza ce se poate implementa. Ne-am bucura daca intalnirea a fost la fel de utila si pentru advertiseri si afiliati.

Pentru ca ne-a placut, ne vom revedea curand. Data viitoare, cel mai probabil in septembrie, vom pleca de la cateva subiecte stabilite in prealabil si le vom dezvolta impreuna. Cu prezentari, sugestii si mult networking.

Ne-ar ajuta si sugestiile voastre pentru viitoarele intalniri si subiectele care va intereseaza in mod special. Pana atunci, spor la conversii!

P.S.: Special thanks to Copolovici pentru gazduire si delicioasele bucate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>