Ama Fashion creste sansele de castig ale afiliatilor din 2Parale. Afiliatul care va cumula cea mai mare suma din comisioane din vanzari in intervalul 1 august – 30 septembrie 2010 va fi recompensat suplimentar cu un bonus de 300 de euro.

Pentru stabilirea castigatorului, se va lua in calcul valoarea totala a comisioanelor valide generate in perioada de concurs. Se vor lua in considerare numai comisioanele din vanzari, nu si cele per lead, care vor fi achitate, dar nu si avute in vedere pentru concurs. Ama Fashion ofera afiliatilor un comision de 12% din vanzari, pe o perioada de recurenta de 6 luni.

Cel mai performant afiliat va fi recompensat cu un bonus de 300 de euro, la cursul BNR din data de 1 octombrie.

La concurs pot participa atat afiliatii actuali ai magazinului, cat si cei care doresc sa se inscrie in campanie, cu mentiunea  ca trebuie sa respecte regulile campaniei. Magazinul isi rezerva dreptul de a respinge un afiliat care doreste sa se inscrie in campanie, dar nu respecta aceste reguli sau sa suspende un afiliat care este deja inscris si aduce daune de imagine brandului Ama Fashion.

Pentru informatii suplimentare ii puteti contacta pe reprezentantii magazinului folosind sistemul intern de mesaje din platforma.

Multa bafta!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>