Locul marketingului afiliat in strategia online
Principala misiune a marketingului afiliat este sa vanda, dar aduce si multe alte avantaje ca tactica de marketing. Afla care este rolul sau intr-o strategie de marketing  si cum il raportezi la celelalte instrumente.

Continutul face legea si intr-un magazin online
Clar, usor de citit si relevant, persuasiv si SEO friendly. Pe scurt, cateva dintre atributele obligatorii ale unui continut de calitate postat pe un magazin online. Afla cum poti atrage vizitatorii cu informatiile potrivite.

Anatomia unei landing page
Afla care este anatomia unei pagini destinatie pentru a o putea optimiza la maxim.

Plata prin card castiga teren
In prima jumatate a acestui an s-au procesat 1.195.000 de tranzactii online cu cardul, de doua ori mai multe decat in perioada similara a lui 2009, potrivit datelor furnizate de Romcard. Afla mai multe

Comertul electronic, atractiv pentru Twitter
Twitter, cel mai popular site de micro-blogging din lume, a lansat un canal de promovare prin care utilizatorii au acces la anumite produse si evenimente. Afla mai multe despre primul pas facut de Twitter in  e-commerce.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>