Dupa cum v-am spus, joi am ajuns si la Timisoara in turneul 2Parale prin tara. Si putem spune ca a fost unul dintre cele mai reusite evenimente ale noastre. Datorita celor care au participat, interactivitatii si deschiderii de care ne-am bucurat din partea lor. Va multumim pentru interes si sugestii, ne-a facut placere sa ne cunoastem si offline.

Echipa 2Parale i-a primit pe timisoreni la Cafe Funky, un loc foarte faina, le multumim pentru gazduire. Atasam si cateva fotografii mult mai sugestive, pentru care ii multumim lui deceblog.net. Multumiri speciale si pentru Cristina Putan, Oltea Zambori si Alexandru Bleau, care ne-au sprijinit in organizarea acestui workshop.

 

 

Dorin Boerescu este cel care a deschis apetitul pentru discutii, vorbindu-le participantilor despre avantajele marketingului afiliat atat pentru advertiseri, cat si pentru afiliati. Fiecare a avut astfel posibilitatea de a afla cum functioneaza exact marketingul afiliat in avantajul fiecaruia.

Pentru ca si timisorenii sa beneficieze de atuurile marketingului afiliat, Vlad Stanila a explicat pas cu pas cum se foloseste eficient platforma 2Parale, inclusiv cu un studiu de caz si sugestii.

Tot punctual, pe cazuri concrete, Cristian Ignat le-a explicat cum pot alege advertiserii potriviti pentru a obtine conversii bune, plus sugestii pentru a castiga din afiliere folosind Google AdWords. Atasam si prezentarile, mult mai sugestive si pline de informatii.

Discutiile despre online si nu numai au continuat si mai relexat la o bere buna 🙂

Vineri am continuat discutiile despre marketing bazat pe performanta la Incubatorul de Afaceri Software Timisoara. Am intalnit oameni foarte talentati si determinati, care ar putea castiga atat direct din platforma, cat si daca ar dezvolta aplicatii pentru zona speciala din 2Performant.

Speram ca discutiile de la Timisoara sa fie cat mai utile tuturor. Voua cum vi s-a parut?

Iasi is next, revenim curand cu detalii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>