Cum era de asteptat, reducerile sunt la mare cautare in aceasta perioada.  Saptamana trecuta, uneltele care au promovat produse la reducere sau oferte speciale au inregistrat conversii bune, fie ca vorbim de costume de baie, rochii sau incaltaminte.

Perioada reducerilor este insa pe ultima suta de metri si afiliatii ar trebui sa se pregateasca de sezonul de toamna. Alte interese, alte produse, dupa cum va aratat Krumel intr-un articol recent.

Produsele de lenjerie intima continua sa atraga atentia cumparatorilor directionati de afiliatii din sistem. Vorbim atat de boxeri, maiouri, cat si de produse adresate femeilor.

A fost o saptamana buna si pentru vanzarea de incaltaminte. Si aici au contat reducerile, dar este o categorie de produse care a demonstrat ca prinde la cumparatorii online. Cel putin in 2Parale.

Produsele IT, mai ales daca vorbim de oferte speciale, au avut si ele vanzari bune saptamana trecuta.

Fiecare afiliat poate urmari in contul lui din platforma statisticile legate de campaniile la care a aplicat. Analizati si optimizati-va activitatea!

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>