Cum era de asteptat, odata cu racirea vremii interesul cumparatorilor online s-a mutat in mare parte catre hainele si incaltamintea de sezon. Plus ca sunt pusi pe treaba, fie la serviciu, fie la scoala sau acasa, pentru ca fac mai multe achizitii de electronice, produse IT&C in general.

Incaltamintea sport, perfecta pentru vremea ploioasa de acum, s-a numarat printre cele mai cumparate categorii de produse prin 2Parale. Si suntem convinsi ca trendul va continua.

In paralel, cumparatorii directionati de afiliatii din 2Parale au fost atrasi de uneltele care promoveaza jachete si paltoane. Bannerele cu produse de lenjerie intima si boxeri continua sa suscite interesul si sa genereze vanzari.

Folositi si link-urile text pentru produse din categoria fashion, precum si IT&C, sunt tot mai  multe in topul instrumentelor de promovare care convertesc. Incercati si review-urile, functioneaza.

Ne-ar bucura sa folositi aceste tendinte pentru optimizarea campaniei voastre. Verificati in acest sens si statisticile campaniilor la care sunteti afiliati. Vanzarile cresc de obicei toamna, profitati si atrageti-va o bucata cat mai mare din placinta veniturilor 🙂

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>