Pe masura ce ne apropiem de aniversarea a doi ani de la startul primelor campanii in 2Parale ne dam seama ca sunt tot mai multi advertiseri cu care colaboram de ceva timp, advertiseri care au avut incredere in performanta platformei, in noi si in afiliatii din retea. In cei peste 2.600 de afiliati din prezent, mai exact 🙂

In aceasta luna, Magazinultau.ro si Tzoale.ro aniverseaza un an de cand s-au alaturat grupului de advertiseri din 2Parale. Vorbim de un magazin IT&C si unul de fashion, categoriile cele mai atractive pentru afiliatii si cumparatorii prin 2Parale.

Magazinultau.ro a continuat sa isi reinventeze portofoliul de produse si a dezvoltat  recent categoria de jocuri online, produse cu priza la publicul roman. Magazinul ofera un comision de 5% pentru carti, jocuri si filme si de 3% pentru restul produselor, pe o perioada de recurenta de 6 luni. Pe de alta parte, afiliatii Tzoale.ro pot castiga un comision de 8% din vanzari, pe o perioada de recurenta de o luna.

Le multumim pentru incredere si implicare si le dorim rezultate si performante. La fel si afiliatilor lor, partenerii lor si ai nostri in demersul comun de a castiga bani. Daca inca nu sunteti afiliati in aceste doua campanii, va recomandam sa le testati.

La multe conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>