Pastreaza-ti afiliatii
Nu toate comenzile se finalizeaza, se intampla, din diverse motive. Pentru a nu pierde afiliati, orice advertiser ar trebui sa fie corect si transparent cu respingerea comisioanelor. Afla cateva sfaturi utile in acest sens.

Cat vor creste vanzarile online in toamna
Odata cu inceperea scolii si reintoarcerea romanilor din vacanta, magazinele online se asteapta la cresterea vanzarilor in lunile de toamna. Afla care sunt previziunile magazinelor de electronice si ce produse vor fi mai atractive.

Cine cumpara online prin card
Tot mai multe femei si mai multi tineri cumpara online cu cardul. Vezi cum s-a schimbat profilul cumparatorului online din Romania in ultimii doi ani si vei stii cui te adresezi anul acesta.

Magazine scoase la vanzare
Multi antreprenori s-au convins ca lansarea si dezvoltarea unui magazin online nu este o chestiune usoara si accesibila oricui. Afla ce magazine sunt de vanzare si care sunt factorii care le influenteaza pretul.

Agentiile interactive, pe plus
Primele zece agentii interactive au rulat anul trecut venituri de sapte milioane de euro, majoritatea fiind in crestere fata de 2008. Afla cum au mers afacerile in acest segment online.

Spor la conversii!

  1. @Marius
    Multumim pentru feedback si pentru aprecieri, scopul acestor informatii e sa va ajute. Daca ai nevoie de un anumit tip de informatie, shoot 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>