Promoveaza produsul potrivit
Inainte de a aplica la o campanie, fa un studiu de piata: cerceteaza potentialul nisei alese de tine, afla cat mai multe informatii despre nisa si despre magazin. Cu riscul de a ne repeta, e un pas foarte important pentru succesul tau intr-o campanie. Vezi ce alti pasi urmeaza afiliatii care castiga serios din afiliere.

Cat mentii un cos de cumparaturi activ
Ai grija la durata pastrarii produselor in cosul de cumparaturi, precum si la semnalizarea acestora pentru vizitatorii care revin pe magazinul tau. Afla cateva sugestii utile care iti pot majora vanzarile.

Ofera cupoane de reduceri
Daca nu folosesti cupoanele in mixul de marketing, ar trebui sa iti analizezi competitia. Atrage tu cumparatorii din segmentul tau prin cupoane de reduceri, foloseste-le inclusiv pentru a iti stimula afiliatii din campanie. Afla mai multe

Cate magazine online sunt in Romania?
Ramane de vazut 🙂 Cert e ca industria e-commerce autohtona are nevoie de date concrete despre dimeniunsiunea pietei, asa cum exista in majoritatea tarilor dezvoltate. Inscrie-te si tu daca nu esti pe lista, pune umarul la cresterea pietei.

Online-ul in vacanta
Ca in fiecare vara, luna august a adus scaderi in masa pentru cele mai multe site-uri de top din SATI. Dintre acestea, site-urile generaliste de stiri pierd puternic teren. Afla ce site-uri au performat in luna august, potrivit datelor SATI.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>