Sursa foto: clipproject.info

Probabil ca v-ati adaptat deja strategia si promovati produsele de sezon. Vanzarile in crestere din  ultimele saptamani ne indreptatesc sa credem ca asa e 🙂

Asa cum e firesc, incaltamintea sport si de ploaie, plus jachetele, bluzele si alte haine de toamna sunt in topul celor mai cumparate produse prin 2Parale, in ultima saptamana.

Produsele IT&C continua si ele trendul ascendent de la inceputul lunii septembrie. Din acest domeniu vine si cea mai mare vanzare aprobata din aceasta luna, de 3.807 lei, fara TVA. La pachet cu un comision bun pentru afiliatul care a generat-o. Si inca nu s-au finalizat toate comenzile de pana acum.

Bannerele cu produse de lenjerie intima si boxeri au atras si ele interesul cumparatorilor si continua sa genereze vanzari. O evolutie buna au si instrumentele de promovare care includ branduri de produse sau care anunta reduceri. Pentru ca suntem la capitolul unelte de promovare, link-urile text bine targetate conving tot mai multi vizitatori sa cumpere.

Din contul vostru de afiliat, din statisticile si datele pe care vi le ofera platforma, puteti analiza ce instrumente convertesc exact in campaniile la care ati aplicat. Un afiliat tocmai ne spunea ca a verificat toate vanzarile pe care le-a generat si a observat ca feed-urile de produse ii aduc un procent semnificativ din venituri.  Vorbim de un anume tip de site si de anumite campanii. Verificati ce functioneaza in cazul vostru si optimizati.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>