Sursa foto: marketonline.ro

La inceputul lunii iulie, MarketOnline v-a oferit mai multe sanse de castig. A majorat comisioanele pentru anumite categorii de produse si a lansat un concurs trimestrial pentru cei mai buni afiliati.

Pentru performantele sale din perioada 1 iulie-30 septembrie 2010, afiliatul Stefan Ciobanu a castigat un Ipod Touch de 8GB. Plus comisioanele aferente a peste 100 de comenzi valide. Suna bine, nu :)?

MarketOnline continua sa va rasplateasca suplimentar pentru implicarea in campania lor.

De aceasta data, vor fi premiati primii trei afiliati care vor inregistra cele mai bune rate de conversie pentru comenzile finalizate. Afiliatul cu cea mai buna rata de conversie in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2010 va castiga un Hard-Disk Extern LaCie de 250 GB.

Al doilea afiliat clasat va fi premiat cu o tableta grafica WACOM Bamboo Pen, iar al treilea cu un Router Wireless D-Link DIR-300. Un cadou binevenit la inceput de an 😉 Pe langa comisioanele aferente vanzarilor pe care le vor genera prin 2Parale.

Multa bafta!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>