A venit momentul sa discutam si despre perla coroanei e-commerce din Romania: IT&C. Potentialul acestui segment este foarte mare in afiliere, afiliatii si advertiserii  ar trebuie sa il valorifice la maxim.

In acest sens, va invitam la o intalnire speciala: Castiga din afiliere cu IT&C.

Va asteptam sa discutam concret  despre ce instrumente vand, implicare si miza din IT&C.  Vom vedea cand se cumpara produsele IT&C si care a fost evolutia segmentului de la inceputul anului. In plus, pregatim afiliatilor o serie de sugestii utile legate de promovarea produselor IT&C si majorarea veniturilor.

Afiliatii vor avea ocazia de a discuta direct cu unii dintre cei mai performanti advertiseri din 2Parale, dar si de a afla cat pot castiga prin cele mai noi campanii din retea. Special pentru acest eveniment, cativa advertiseri au pregatit premii pentru afiliatii prezenti la intalnire. Vom reveni curand cu mai multe detalii.

In zona de comentarii va puteti rezerva un loc, asigurati-va din timp participarea.

Va asteptam miercuri, 20 octombrie, de la ora 18.30, la  Bucharest Hubb.

See you!

UPDATE: Alin Popescu de la Avocatnet.ro vine la eveniment cu cateva solutii la problemele juridice specifice online-ului, profitati si pregatiti cateva intrebari pentru ca e dispus sa va lamureasca 🙂

Pentru afiliati, Cristian Ignat pregateste  cateva sugestii legate de promovarea produselor IT&C, inclusiv info utile despre folosirea AdWords.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>