Miercuri va asteptam la o intalnire dedicata categoriei IT&C, sa vedem cand se cumpara produsele din acest segment si cati bani pot aduce prin afiliere.

Dupa cum v-am zis, pregatim si cateva premii pentru afiliatii prezenti la eveniment. BitDefender, unul dintre advertiserii 2Parale din segmentul IT&C, scoate la bataie trei licente anivirus Total Security 2011, valabile pentru un an de zile.  Licentele vor fi oferite afiliatilor din sala prin tragere la sorti.

2Parale ofera afiliatilor sansa de a participa la cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est – How To Web 2010. Pe 3-4 noiembrie, la Hotel Intercontinental din Bucuresti. Ramu Yalamanchi de la Hi5, Reshma Sohoni de la Seedcamp, Mike Butcher de la TechCrunch Europe, Chris Heilmann, reprezentantul Yahoo! Developer Network si Katy Turner de la Eden Ventures sunt doar cativa dintre cei care vor veni cu sugestii concrete pentru business-urile online.

Avem un bilet gratuit pe care il poate castiga unul dintre afiliatii cu care ne vedem miercuri. Veniti la eveniment si vedeti despre ce e vorba.

Nu ratati prezentarea lui  Cristian Ignat, va pregateste cateva sugestii legate de promovarea produselor IT&C, inclusiv despre folosirea AdWords. Pentru magazine, dar si pentru afiliati, Alin Popescu de la Avocatnet.ro va veni cu solutii la problemele juridice specifice internetului. Profitati de moment si lamuriti aspectele care va intereseaza.

Aici va puteti rezerva un loc pentru a participa la eveniment. Incepem la 18.30 fix, la Bucharest Hubb.

Who’s in?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>