Pentru ca deja vorbim de aproape 3.000 de afiliati inscrisi in 2Parale, dintre care foarte multe bloguri, evenimentul 2Parale din noiembrie va fi dedicat metodelor prin care poti castiga prin afiliere. Cu focus pe bloguri.

O categorie care a crescut exponential in ultimii ani. Datele ZeList vorbesc de peste 59.000 de bloguri, de 2,6 de ori mai multe decat acum doi ani. Un segment cu mult potential, care atrage in Romania aproximativ 2,8 milioane de cititori, potrivit SATI.

Pentru a monetiza acest potential, va invitam pe 23 noiembrie la o intalnire speciala: Cum transformi traficul in profit: blogul, nisa si afilierea.

Amfitrionul Cristian Ignat va pregateste o trecere in revista a modalitatilor prin care puteti castiga bani din afiliere, de la bloguri la site-uri de nisa si Adwords. Cu avantaje si dezavantaje, profitati de moment si aflati mai multe despre metodele care va intereseaza si vi se potrivesc.

Pentru ca targetarea este foarte importanta in afiliere, Costin Cocioaba, autorul refresh.ro, va asteapta sa discutati despre blogul de nisa si monetizarea lui. De la public la alegerea produselor si serviciilor de promovat.

Pregatim si o surpriza pentru utilizatorii WordPress, semnata de colegul nostru, Tudor Sandu – aka Tetele. Tot el va va dezvalui mai multe metode prin care puteti utiliza platforma pentru a castiga din afiliere.

Veti avea ocazia si de a discuta direct cu unii dintre cei mai performanti advertiseri din 2Parale, dar si de a afla cati bani va pot aduce cele mai noi campanii din retea. Ne-am bucura sa profitati de aceasta intalnire si sa aflati tot ce va intereseaza legat de platforma, metode de promovare si campanii: discutati cu advertiserii, rezolvati nelamuririle. Mizam pe interactiunea voastra.

Ca de obicei, va asteptam la Bucharest Hubb. Marti, 23 noiembrie, la ora 18.30.

Pentru a va rezerva un loc, e suficient sa va anuntati participarea in zona de comentarii. Accesul este gratuit.

See you!

  1. S-a notat, consider you all in.

    @Solarian
    Thx, sunt multe, multe persoane din afara Bucurestiului care ne-ar face placere sa vina. Pentru voi vom posta aici prezentarile si ceva sugestii. Si astept intrebari daca vrei sa le transmit mai departe baietilor.
    @uncle m @bob
    Sunt onorata. Din liceu, de cand m-am certat cu profu’ de mate, nu am mai fost asa de populara.

  2. Multumim tuturor, va asteptam marti. Deocamdata inchidem inscrierea la eveniment, am atins numarul maxim de locuri din sala. Am aprecia foarte mult sa ne anuntati daca nu puteti ajunge marti, sa permitem participarea altor persoane interesate.

  3. Multumim tuturor celor care au ajuns la intalnirea 2Parale de aseara. In mod special, vreau sa va multumesc pentru implicare si feedback, ne ajuta šŸ™‚ Prezentarile le gasiti aici. See you next time.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>