Sursa foto: live.drjays.com

Se pare ca in luna noiembrie cumparatorii online au fost interesati indeosebi sa isi imbogateasca garderoba de iarna, pentru ca hainele brandurilor mari din domeniu sunt in topul celor mai cumparate produse pana acum.

Daca romanul tot este preocupat  sa isi arate bunastarea, sa profitam si noi si sa castigam mai mult 🙂

Hainele de brand, mai ales cele pentru care se ofera reduceri, atrag atentia vizitatorilor si aduc si castiguri bune afiliatilor. Cel mai mare comision inregistrat pana acum in luna noiembrie a fost generat pentru un advertiser din categoria fashion. Dintr-o singura vanzare, un afiliat va castiga in jur de 350 de lei. La mai multe.

Produsele IT&C sunt si ele cautate de cumparatori, in aceasta perioada. Pe aceasta categorie au convertit bine in noiembrie  link-urile text si quick link-urile bine targetate. Dar nu numai, pentru cei care se implica si targeteaza bine vin si conversiile.

Articolele pentru copii isi fac si ele loc in topul celor mai cumparate produse. Profitati de perioada foarte buna pentru aceasta categorie si faceti bani. Cu mare potential in urmatoarele saptamani sunt si bijuteriile, cadourile, in general. Optimizati-va activitatea de afiliat pentru acest tip de produse, pentru diverse tipuri de public.

Si daca va implicati suficient, in decembrie aveti sansa sa va duceti in vacanta pe banii de la 2Parale 😉

Bafta!

  1. asa am decis si eu sa-mi diversific aria de promovare, iar pentru asta voi folosi domenii personalizate si pagini optimizate, nu am deocamdata super succes dar sunt in faza de testare si pot spune ca inteleg din ce in ce mai bine ce am de facut.

    Bafta tuturor!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>