Play. Fii convingator in afiliere prin video
Continutul video atrage vizitatorii pe blog/site, nu degeaba YouTube este in Top 3 cele mai populare site-uri din lume. Foloseste filmuletele in afiliere, fie de pe YouTube, fie create de tine. Ai si un exemplu de la noi din ograda. Nu a durat mai mult de 15 minute.

Un call to action puternic
O companie a schimbat link-ul de call to action din e-mail cu un buton si rata de click a crescut cu 67%. Afla cateva sugestii prin care poti atrage cititorii sa deschida si sa citeasca e-mail-urile. Plus exemple concrete de call to action.

Recenziile si decizia de cumparare
In jur de 92% dintre internautii americani citesc review-uri inainte de a achizitiona un produs si 46% dintre ei chiar ajung sa cumpere respectivul produs. Un semnal atat pentru magazine, cat si pentru afiliati. Afla mai multe (via Manafu). Citeste si cum poti profita de venirea unui vizitator atras de un review pe magazin.

Publicitatea .ro pe plus
Dupa un regres in prima jumatate a lui 2009, piata autohtona de publicitate online da semne de revenire cu o crestere de 8% in primul semestru din acest an. O evolutie mai mica decat cele cu care am fost obisnuiti pana in 2008, dar e o evolutie :). Afla mai multe

Ce urmeaza dupa venirea Google
Google isi deschide birou in Romania. Asta deja stiti, interesant e care vor fi urmarile acestei dezvoltari in industria IT si de publicitate online din .ro. Afla mai multe.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>