Ce abilitati sunt necesare unui afiliat cu bani
Nu e obligatoriu sa stii PHP sau sa ai calitatile in marketing ale lui Steve Jobs. Implica-te si trateaza afilierea ca un business, e cel mai important. Afla mai multe despre cei mai importanti pasi care iti aduc bani din afiliere.

Mai multe bloguri .ro
Numarul blogurilor din Romania a crescut de 2,6 ori in ultimii doi ani. Cum profitam de aceasta tendinta? Afla cum a evoluat blogosfera, interesul si interactiunea pe bloguri.

Convinge-i sa cumpere din pagina de produs
Asigura-te ca paginile de produs conving utilizatorii sa si cumpere. Fie ca le oferi review-uri ale altor cumparatori, imagini in detaliu cu produsul sau continut video. Vezi cateva pagini bune de produs  si adopta elementele potrivite magazinului tau.

Ai grija la Twitter
Esti prezent acolo unde sunt si clientii tai? Daca ii gasesti inclusiv pe Twitter, ai grija la strategie, dar si la detalii. Afla cum poti construi un profil ok si focuseaza-te pe interactiune, profita de avantajele acestui canal media.

Care este potentialul in e-commerce
In cinci ani, jumatate din populatia europeana ar trebui sa faca shopping online, potrivit proiectului Agenda Digitala. Afla unde se afla piata din Romania in acest proces, in viziunea a doi dintre cei mai importanti jucatori autohtoni.

Bonus: Pentru ca motoarele de cautare sunt principala sursa de informare in shopping-ul online, afla cateva sugestii utile pentru marketingul pe motoarele de cautare, de la invitatii IMTO: Focus pe SEO si SEM. Plus prezentarile si ceva foto.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>