Prima saptamana din decembrie, perioada din an cu un potential imens pentru e-commerce, e deja istorie :). Cine s-a pregatit din timp, se bucura deja de vanzari mai bune.

A trecut si Mos Nicolae, prima runda oficiala de cadouri din aceasta luna. Si s-a vazut in vanzari. Pentru ca in primele sapte zile din decembrie, articolele pentru copii se numara printre cele mai cumparate produse din aceasta perioada. Numarul de vanzari a depasit dublul celui din prima saptamana a lui noiembrie.

A crescut semnificativ si numarul vanzarilor din fashion. De aceasta data, am observat o directionare a interesului catre uneltele care promoveaza haine aflate la reducere sau ofertele speciale din domeniu, fie ca vorbim de branduri celebre, fie de produse de sezon. Fashion-ul este de altfel si categoria care a generat cel mai mare comision pentru un afiliat in prima saptamana din decembrie: circa 285 de lei castigati de un afiliat dintr-o singura vanzare.

Pe o panta ascendenta sunt si produsele IT&C, mai ales cele aflate la oferta speciala. Si este de abia inceputul.

Folositi aceste date si optimizati-va activitatea de afiliat. Pe langa banii din comisioane, in decembrie puteti castiga si 1.000 de lei din partea 2Parale. Mai aveti o saptamana sa trimiteti solicitarea de plata si contractul, bafta.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>