Dupa cum v-am  spus, pentru 2011 va pregatim multe surprize si noi dezvoltari care sa va ajute la cresterea vanzarilor si a business-ului.

Una dintre ele este ecomTIM – prima conferinta regionala de e-commerce, pe care 2Parale o va organiza la Timisoara, in perioada 9-10 februarie.

Un eveniment adresat cu precadere celor care activeaza in comertul online, de la proprietarii de magazine la marketerii implicaţi în dezvoltarea business-urilor online şi specialiştii din domeniu. O conferinta de doua zile pentru care am strans pentru voi unii dintre cei mai buni specialisti din online, pe diverse arii de competente, de la business la marketing si juridic.

Marius Ghenea (FIT Distribution), Cem Tunakan (Groupon Romania), Cristian Manafu (Prodigy PR), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Liviu Taloi (SiteAudit), Dan Vîrtopeanu (Voxline Communication), Alin Popescu (Avocatnet), Bogdan Manolea (legi-internet.ro), Andrei Radu (GPeC) si Dorin Boerescu (2Parale) sunt cativa dintre specialistii care va vor impartasi din experienta lor.

Veti avea acces la noutati, sugestii, tendinte si şi idei de dezvoltare a afacerilor online. Se va vorbi despre cresterea unui business online, evolutia pietei e-commerce .ro, diferentierea in social media, mixul potrivit de promovare, AdWords si chestiuni juridice specifice internetului si comertului electronic.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timişoara si este structurat în două zile: prima dedicată conferinţelor despre fenomenul e-commerce în România, iar cea de-a doua zi cuprinde două sesiuni de workshop-uri, desfăşurate în paralel. Programul complet il gasiti aici.

Foarte important, afiliatii si advertiserii din 2Parale au acces la toate aceste informatii cu o reducere de 20% la inscriere. In plus, pana pe 15 ianuarie 2011, puteti profita de oferta speciala: pretul unui bilet fiind de 250 de lei.

Dupa 15 ianuarie, participarea la eveniment costă 350 de lei de persoană (inclusiv TVA). Daca veti cumpara mai multe bilete, mai beneficiati de o reducere de 10%. Accesul la workshop-uri este limitat la 25 de persoane, e bine sa va inscrieti din timp.

Cum vi se pare, ce subiecte considerati ca ar trebui dezvoltate?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>