Asa DA si Asa NU in blogging
Vezi cum se face blogging si cum NU se face, din experienta a doi bloggeri cu background in marketingul online.

Indicatori din Analytics importanti de sarbatori
Verifica zilnic datele oferite de Analytics si imbunatateste-ti activitatea astfel incat sa profiti cat mai mult de potentialul shopping-ului de sarbatori. Vezi care sunt cei mai cautati termeni pe site-ul tau si asigura-te ca evidentiezi respectivele produse. Afla ce alti indicatori trebuie sa urmaresti in aceasta perioada.

Creeaza un site care vinde
Vorba lui Doru Panaitescu: daca vrei sa vinzi cu site-ul tau, trebuie sa citesti acest articol. Afla cum poti analiza pas cu pas datele oferite de Analytics, dar nu numai, si ce masuri trebuie sa iei pentru a iti corecta punctele slabe.

Comertul electronic .ro in 2011
200 mil. euro? 300 mil. euro? Care e valoarea pietei e-commerce .ro in acest an? Un lucru e cert: jucatorii de top din IT&C si-au redus estimarile pentru 2010 fata de declaratiile de la finele anului trecut. Afla la ce sa te astepti in 2011.

Ce urmeaza in publicitatea online
Publicitatea online va creste de trei ori mai rapid decat piata de advertising in ansamblu. Sustinut de video si de social media, online-ul va ajunge pana in 2013 al doilea canal de promovare, dupa TV. Afla mai multe previziuni despre piata de publicitate.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>