Pentru ca suntem in perioada in care se analizeaza, se trage linie si se pregatesc strategiile pentru 2011, pentru ca luna aceasta 2Parale a aniversat alaturi de voi doi ani de la debutul primelor campanii in retea si totodata primii doi ani de marketing afiliat .ro, vrem sa stim si de la voi ce inseamna colaborarea cu 2Parale.

Incepem cu advertiserii, am debutat cu trei si acum sunt peste 80 de parteneri care au incredere in sistem, in platforma si echipa 2Parale. Va multumim pentru aprecieri si gandurile bune, ne impulsioneaza sa facem mai mult in 2011. Avem nevoie insa in continuare de implicarea si sprijinul vostru.

Daca spunem marketing afiliat in Romania, spunem 2Parale. Avand o vasta experienta in acest domeniu si o echipa de profesionisti, 2Parale ne-a ajutat sa experimentam o alta unealta a marketingului online.
Chiar daca in Romania marketingul afiliat este inca la inceput, acesta reuseste prin 2Parale sa devina un instrument din ce in ce mai folosit si apreciat, atat de companiile care doresc mai multa promovare si implicit vanzari, cat si de afiliatii care pot obtine venituri considerabile.

Ana Mihailescu
PR & Marketing Manager MarketOnline

Am fost printre primii furnizori in 2parale.ro si asta pentru ca am crezut in acest gen de marketing afiliat si stiam cum functioneaza dincolo. E drept ca la noi este la inceput, piata de e-commerce e altfel si ca orice inceput e mai greu, dar nu trebuie sa criticam sau sa avem mari asteptari fara sa facem nimic.

Asadar este nevoie de efort, comunicare, sustinere, implicare, munca continua intre afiliat, magazin si platforma. Eu cred in si sustin marketingul afiliat si in 2parale.ro am avut o experienta foarte buna, am invatat multe, am cunoscut oameni profesionisti si pot sa ma laud ca aproape 2 ani am fost numarul 1 ca si comisioane acceptate si platite. Asa e??:)

Alegerile ne reprezinta si ne definesc in viata si noi ca magazine din pacate nu ne putem alege afiliatii, doar ei au acest privilegiu si sper sa aleaga bine si sa aiba cat mai multe conversii.

Ce imi doresc pe 2011 de la 2Parale?
Sa crestem impreuna si sa vindem cat mai mult !
In special ii multumesc lui Dorin pentru intelegere si pentru colaborare si imi doresc ca 2011 sa fie benefic pentru toata lumea.
Inchei prin a aminti ce spunea Brancusi: “Munceste ca un sclav, porunceste ca un rege si creeaza ca un Dumnezeu”.
Multumesc intregii echipe de la 2parale.ro.

Roxana Cojocaru
Director General TaraFashion

FashionUp.ro a luat pentru prima data contact cu marketingul afiliat prin sistemul 2Parale si a fost de la bun inceput o experienta foarte placuta. Dupa mai bine de 1 an de la inceperea colaborarii, 2Parale se mentine intre refererii cei mai importati, generand trafic si vanzari constante in fiecare luna, motiv pentru care ii felicit si le doresc sa-si dezvolte in continuare platforma si sa continue procesul de educare a publisherilor pentru cresterea eficientei campaniilor.

Alin Stanciu
Managing Director FashionUp.ro

Suntem alaturi de 2Parale de mai bine de 1 an. Am crezut si am sustinut sistemul inca de la inceput. Astazi ne numaram printre site-urile partenere de top, cu cresteri constante in vanzari, datorand o mare parte a acestor cresteri si sistemului 2Parale. As traduce 2Parale prin inovatie, implicare si perseverenta.

George Serban
General Manager BestKids

Am testat platforma 2Parale inca de la momentul lansarii Fashion Days in Romania, iar rezultatele au aparut la scurt timp. Orice business de e-commerce ar trebui sa colaboreze cu o platforma de affiliate marketing, mai ales ca este cea mai buna si la indemana modalitate de a testa piata. Cat despre echipa… este clar, valoreaza mult mai mult decat 2parale :).

Cristian Ducu
Country Manager Fashion Days

In scurt timp se implinesc 20 de luni de colaborare CBstore – 2Parale. Da … au trecut deja 20 luni. Ne face placere sa constatam (si ne mandrim in acelasi timp) ca am “crescut” impreuna. Ne bucuram ca, dupa atatea luni de colaborare, lucrurile merg la fel de bine, cum de fapt am avut intuitia de a preconiza la momentul respectiv.

Faptul ca am fost printre primii aplicanti ca furnizori in reteaua 2Parale, intre timp devenind unul dintre cei mai vechi, si faptul ca in acest moment continuam sa utilizam aceasta solutie de advertising dovedesc clar ca pentru noi marketingul afiliat reprezinta un instrument foarte util de promovare online.

Desi Catalin Botezatu este de mult un brand romanesc, ne putem mandri ca IMPREUNA am ajutat la imaginea online a acestui brand. Acum toata lumea stie si de CBstore. Bravo echipei 2Parale! Multumim tuturor afiliatilor! Impreuna am reusit acest lucru.

Sergiu Vlasiu
Director general EDRIS, coordonator Cbstore.ro

Am pornit putin reticenti in prima noastra campanie de marketing afiliat. Nu am fost prea increzatori, totul parea complicat, nu era la fel de simplu ca aruncarea unui banner pe Google Ads si pe urma urmarirea unor grafice complexe din care sa reusim sa ne dam seama daca merge bine sau nu.

In marketingul afiliat, pe langa uneltele software de care este evident nevoie, unelte pe care ni le furnizeaza 2Parale, trebuie sa se implice persoana. Dintr-o relatie rece cum creeaza restul metodelor se trece intr-o abordare mai umana a formei de marketing, o abordare in care trebuie sa te implici tu ca om si trebuie sa ii implici si pe ceilailati, trebuie sa comunici, trebuie sa gandesti altfel si trebuie sa te adaptezi.

2Parale, pe langa uneltele reci despre care vorbeam mai sus, ne-a mai pus la dispozitie o alta unealta mai calda: acest Bucharest Hubb, unde noi – de data aceasta ca oameni – am putut sa interactionam, sa comunicam, sa ne cunoastem si astfel sa crestem impreuna.

Se pare ca 2Parale a inteles de la bun inceput acest concept, a incercat sa ni-l arate si, poate, unora a reusit sa le si schimbe viziunea. Noi suntem unii dintre ei. Ce am inteles in aceste 3-4 luni este ca marketingul afiliat nu reprezinta doar o platforma in care noi, advertiserii, facem campanii si ei, afiliatii, ne promoveaza folosind 2Parale. Toate aceste 3 elemente trebuie sa formeze un tot care sa mearga in aceeasi directie, aceasta fiind singur forma in care va reusi sa creasca.

Mihai Spataru
IT Manager MyCloset

Spor la conversii in 2011!


Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>