Daca ati cheltuit toti banii de sarbatori, incepeti anul promovand noi campanii care sa va aduca noi castiguri.  Potentialul este urias: numai in decembrie, unul dintre afiliatii nostri a castigat dintr-o singura vanzare in jur de 1.100 lei.

Am lansat primele campanii din 2011, 4 la numar, speram sa va poarte noroc in noul an. Analizati si alegeti campaniile potrivite pentru voi, avem advertiseri cu produse pentru copii si advertiseri axati pe reduceri si oferte speciale. Ambele sunt segmente cu mare potential.

CITY DAYS
Tip campanie: vanzare
Categorie: Altele
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 3 luni

GET A DEAL
Tip campanie: vanzare
Categorie: Altele
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 6 luni

NICHIDUTA
Tip campanie: vanzare
Categorie: Copii
Comision: 7%
Perioada de recurenta: permanenta

TOP DEALS
Tip campanie: vanzare
Categorie: Altele
Comision: 10%
Perioada de recurenta: 1 an

Bun venit in 2Parale si mult spor la conversii!



  1. @Daniel
    Multumim, bafta tuturor! Lansam campanii o data pe luna, urmatoarea data e 10 februarie.

    @AM
    Multumim pt sugestie, deocamdata nu este posibil din punct de vedere tehnic un widget, dar cautam solutii. Ramane varianta bannerului care sa afiseze oferta zilei.

  2. Din pacate nu e prima data cand esuez incercand sa conving un advertiser sa faca asa ceva. Nu stiu daca e posibil in platforma 2 parale, dar cea mai simpla solutie ar fi ca bannerul din sistem sa fie inlocuit de cate ori se schimba oferta. Poate ar fi un efort cam mare pentru advertiserul de tip Groupon, dar la alte magazine online ar merge acest sistem in care bannerul sa afiseze o promotie de Craciun, alta de Valentines Day, alta de 1 martie, 8 martie etc…

  3. @AM
    Si noi pledam pentru adaptarea bannerelor la ofertele magazinelor, in functie de sezon, de sarbatori si alte evenimente. Sunt mai relevante si convertesc mai bine. Sunt advertiseri care au inteles acest lucru, vor mai fi cu siguranta si altii.

  4. @Szasz Sebes Paul

    Primul pas e sa iti creezi cont de afiliat aici, e simplu si gratuit. Odata inscris, ai acces din contul tau la toate campaniile si poti aplica din platforma la campaniile potrivite pentru tine. Mai multe informatii despre primii pasi in 2Parale poti gasi in Ghidul Afiliatului.

    Poti face afiliere pe orice platforma de bloguri, trebuie sa fii atent insa la instrumentele de promovare folosite. Nu toate platformele, daca folosesti si hostingul lor, permit inserarea gratuita de bannere, de exemplu.

    Sper sa iti fie utile informatiile, suntem online daca ai nevoie si de alte detalii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>