UPDATE: Aici gasiti foto cu vedetele evenimentului 🙂

Discutii pertinente despre intalnire gasiti si la nwradu.ro si programedeafiliere.ro.

Anul 2011 ne rezerva multe oportunitati de a face bani online. Ca sa profitam de ele am dedicat acestui subiect prima intalnire 2Parale din acest an.

Ne-am bucurat sa ne reintalnim cu afiliati si advertiseri cu traditie in 2Parale, interesati sa castige mai mult in acest an, dar si cu parteneri noi, hotarati sa abordeze sau sa investeasca serios in marketingul afiliat.

V-am mai zis ca avem planuri mari pentru acest an, unul este sa extindem zona de suport pentru voi, astfel incat sa vindeti mai mult. Afiliatii si advertiserii prezenti aseara la intalnire i-au cunoscut pe noii nostri colegi,  Adriana Ignat si Paul Gramada, care va vor ajuta la optimizarea vanzarilor. O sa am placerea sa vi-i prezint si aici, pe blog, soon.

Ca sa intram direct in subiect, Cristian Ignat, amfitrionul intalnirii, a venit cu cateva sugestii de oportunitati pentru acest an. Gasiti in prezentarea lui informatii despre cautarile pe fashion si IT&C, doua categorii cu potential in e-commerce si afiliere. Vedeti acolo exact si ce cuvinte cheie sunt in topul cautarilor, nu ramane decat sa faceti cateva conexiuni 😉

In stransa legatura cu aceasta oportunitate sunt proiectele dedicate marketingului afiliat, aveti si cateva exemple de la Cristi. Nise sunt, idei se gasesc, nu ramane decat sa va apucati serios de treaba. Si o sugestie pentru advertiserii care doresc sa vanda cu ajutorul acestor site-uri: creati feed-uri de produse, vor vinde cu siguranta.

Unul dintre subiectele fierbinti ale serii a fost site-urile de reduceri colective, in ascensiune puternica in acest moment. Un tip de advertiser ale carui produse pot fi promovate in multe feluri, de la o simpla prezentare a ofertei zilei pe blog, cu link, la proiecte mai complexe, de tip agregator.

Au participat la discutii si TopDeals si City Days, doi dintre proaspetii advertiseri din 2Parale. Plus shop.4interior.ro si 24shop.ro, ale caror campanii au fost lansate anul trecut.

Pentru ca toata lumea sa isi faca o idee despre potentialul marketingului afiliat, Dorin Boerescu a prezentat si rezultatele 2Parale pe 2010. Va invitam sa le analizati.

Biletul la ecomTIM, prima conferinta regionala de e-commerce, s-a dus catre Dana Nicolescu, o afiliata cu diploma in afiliere.

Multumim pentru participare si feedback celor care au reusit sa ajunga la intalnire. Sa ne auzim cu bine si conturi generoase.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>