2Parale si CautaReduceri.ro, cel mai important agregator de reduceri colective din Romania, lanseaza azi un program de afiliere dedicat site-urilor de reduceri colective. Un program care le ofera acestor site-uri posibilitatea de a fi promovate targetat pe CautaReduceri.ro si pe site-urile afiliatilor sai, in schimbul unui comision din vanzarile generate.

Programul utilizeaza tot platforma 2Performant, pe care functioneaza si 2Parale, astfel ca beneficiaza de un sistem de monitorizare avansat, care permite inregistrarea tuturor vanzarilor si actiunilor realizate de catre utilizatorii trimisi de CautaReduceri.ro si afiliatii sai pe site-urile de reduceri.

Lansarea programului are loc in contextul in care piata site-urilor de reduceri colective s-a dezvoltat rapid si numai in primele doua luni ale anului in curs romanii au cumparat cupoane de reduceri de un milion de euro.

Piata reducerilor colective a atras foarte multi utilizatori de internet din Romania, pe care i-a convertit in cumparatori. Cresterea este accelerata de lansarea multor jucatori si ne bucuram ca am facut acest parteneriat cu portalul CautaReduceri.ro – cel mai important agregator de reduceri din Romania.

Dorin Boerescu, CEO 2Parale

In ultimele 5 luni am asistat la o crestere masiva a pietei de reduceri colective, atat din perspectiva numarului de site-uri lansate pe acest model de business, cat si din perspectiva interesului generat pe internet. Pentru a ajuta piata sa creasca in continuare, lansam astazi acest program de afiliere bazat pe un sistem de matching avansat intre audientele afiliatilor si multitudinea de oferte disponibile in piata. Pentru afiliati acest sistem reprezinta o sansa de a-si maximiza veniturile, iar pentru site-urile de reduceri reprezinta o metoda de a atrage clienti relevanti, fara costuri fixe, platind doar pentru vanzarile generate.

Matei Pavel, proprietarul Konk Media, compania care administrează CautaReduceri.ro.

Noul program de afiliere va prelua majoritatea campaniilor active in 2Parale pe nisa reducerilor colective si va ingloba in plus multe alte site-uri de gen care nu se afla in prezent la noi in retea.

In 2Parale, afiliatii vor putea promova in continuare campaniile Kuponiada si CityDays.

Noua platforma va permite afiliatilor sa foloseasca noi unelte de promovare, adaptate ofertelor dinamice ale site-urilor de reduceri. Afiliatii care doresc sa aplice la acest program de afiliere sunt rugati sa ia legatura cu Adriana Ignat, la adresa adriana.ignat(at)2parale.ro.

Imediat ce vom stabili mai multe detalii operationale vom putea reveni cu mai multe informatii.

Spor la conversii!

  1. Buna,
    As avea cateva intrebari in legatura cu platforma 2performant.
    Avand site de reduceri pot sa folosesc 2parale sau doar 2performant?
    Ca sa folosesc platforma 2performant ca advertiser, trebuie sa achizitionez unul dintre cele 4 planuri de cost?
    Exista un comision minim pe care un advertiser trebuie sa-l ofere unui afiliat?
    Comisionul poate fi si procent din profit?

  2. Buna.M-am tot intrebat din ce castiga bani agregatoarele de reduceri si nu prea am ajuns la nicio concluzie certa…Presupun ca nu este ceva confidential,asa ca daca se poate sa ma luminati si pe mine in aceasta privinta 🙂 Va multumesc anticipat.

  3. @Edi

    Buna. Ce iti putem spune cu siguranta e ca agregatoarele de reduceri din 2Parale castiga din afiliere 🙂 In rest, fiecare si-a trasat un model de business convenabil, negociaza pentru publicitate, fiecare cum se descurca.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>