Sursa foto:fashionlab.ro

Sa incheiem saptamana cu vesti bune pentru afiliatii harnici si dornici sa castige mai mult prin 2Parale.

Fashion Lab va recompenseaza suplimentar performantele si implicarea in campania lor. Afiliatul care va genera cele mai multe vanzari in campania Fashion Lab, in perioada 15 martie-15 mai, va castiga dublu.

Mai exact, advertiserul ii va dubla suma castigata din comisioanele obtinute in acest interval. In conditiile in care vorbim de un comision de 10% din vanzari.

Ca de obicei, bonusul se duce catre afiliatul cu cele mai multe vanzari finalizate cu succes si va fi acordat in momentul in care toate vanzarile generate in perioada 15 martie-15 mai vor avea un status final. So, daca nu sunteti inca afiliatul Fashion Lab, aveti timp sa aplicati si sa va adjudecati voi bonusul.

Fashion Lab este un magazin online de fashion axat pe branduri alternative, precum Irregular Choice, U Roads, Creative Recreation, Ringspun, GSUS, Goorin Brothers, Peter Grimm si Design by Humans, cu o oferta in continua dezvoltare. Clientii beneficiaza in mod constant de vouchere prin care pot cumpara produse la reducere.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>