Cartile conduc intr-un top al cumparaturilor online planificate in viitorul apropiat de catre utilizatorii de internet. E un top global ce-i drept, dar tendinta incepe sa prinda contur si in .ro.

In acest context favorabil, portalul online Elefant.ro a decis sa mareasca progresiv comisionul pe care il puteti castiga la fiecare vanzare generata pentru ei.
Pana la 1 aprilie, comisionul creste la 6% din valoarea vanzarilor. Luna aprilie aduce o noua suplimentare, pana la 7%. Veti putea castiga practic cu 40% mai mult la fiecare vanzare.

Asigurati-va ca promovati ultimele oferte ale advertiserului si ca folositi uneltele de promovare potrivite pentru voi. Si fiti cu ochii pe campania Elefant.ro, echipa de acolo va pregateste mai multe surprize.

Elefant.ro include o librarie virtuală, un blog literar si o comunitate, redefinind astfel experienta de shopping cultural. In pagina campaniei puteti afla mai multe informatii despre produsele Elefant.ro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>