Sursa foto: laredoute.ro

Pentru ca e o perioada foarte buna pentru reinnoirea garderobei, incercati sa promovati produsele de sezon si cele din noile colectii primavara-vara. Puteti alege dintre mii de produse diferite, pentru diverse tipuri de public.

Pentru a fructifica oportunitatile din aceasta perioada, La Redoute va ofera ocazia de a castiga dublu in campania lor. In perioada 13 aprilie-13 mai, comisioanele castigate de voi in campania La Redoute vor creste de la 5% la 10%.

Pentru cresterea conversiilor, puteti alege dintr-o serie de bannere cu oferte tentante care sa atraga potentialii clienti. In plus, aveti posibilitatea de a promova produsele La Redoute prin newslettere, in functie de profilul site-ului vostru si al publicului.

Oferta La Redoute include haine pentru femei, barbati, copii, adolescenti, accesorii si decoratiuni interioare. Magazinul comercializeaza branduri consacrate, de la Converse, Puma, Nike, Adidas, Champion, Umbro si Reebok la Pepe Jeans, Cacharel, Triumph, Levi’s, Tommy Hilfiger, Porsche Design, Good Year si Energie.

Mai multe informatii despre campania La Redoute gasiti in pagina lor dedicata.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>