Fara nicio pacaleala, va dezvaluim si ultima piesa a puzzle-ului care va poate aduce un iPad, un domeniu .ro sau doua vouchere Google Adwords. Piesa nr. 9  o descoperiti aici.

Piesa nr. 10 intregeste puzzle-ul care dezvaluie surpriza noastra pentru voi: noul site 2parale.ro. Un site regandit special pentru o experienta memorabila :). Si cat mai utila.

De acum, toti cei care au strans toate cele 10 piese postate aici, pe Facebook sau Twitter se pot pune pe treaba astfel incat sa reconstituie imaginea noului homepage 2parale.ro. Pentru ca suntem generosi, va dam si o sugestie care sa va ajute sa potriviti piesele: sunt cate doua pe fiecare rand orizontal.

De azi si pana duminica – 3 aprilie, asteptam pe mail, la adresa concurs (at) 2parale.ro, imaginea creata de voi. Nu uitati sa va semnati cu numele complet, e important daca doriti sa si ridicati premiul.

Luni, pe 4 aprilie, puteti incepe sa va laudati cu puzzle-ul vostru, postati imaginea pe blogul personal sau pe conturile voastre de Facebook sau Twitter si dati-ne de stire. Mai exact, fie ne spuneti in mail-ul trimis odata cu imaginea unde o veti distribui, fie folositi link catre articolul de pe blog sau @2Parale pentru Facebook sau Twitter. Vor intra in tragerea la sorti de pe 5 aprilie numai cei care vor si distribui imaginea.

Ca sa va asigurati ca participarea voastra este ok, va recomandam sa cititi cu atentie Regulamentul concursului.

Spor la asamblat!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>