Pornind de la o discutie de ieri de pe seopedia.ro, Zoso a publicat un articol in care aduce  acuzatii asupra unui angajat 2Parale si implicit asupra noastra.

Despre ce e vorba: unul din membrii importanti ai echipei noastre (Gabriel Curcudel aka Krumel) detine(a) domenii pe care sunt dezvoltate proiecte destinate afilierii prin 2Parale.

Nu era chiar „o stire” – o parte din domenii erau cumparate cand a intrat in echipa noastra iar noi am folosit multe dintre site-urile respective drept studii de caz la multe din intalnirile 2Parale sau in discutii directe cu afiliati.

In plus, proprietarii de domenii .com sunt usor de identificat, dupa cum s-a si vazut ieri.

Zoso nu a ratat insa ocazia de mai sustine inca o data ca 2Parale este un business ne-etic – cum o face dealtfel in ultimele luni ori de cate ori i se pare ca jumatatea de adevar care ii convine e mai mare decat cealalta jumatate.

Pentru ca nu ne-a cerut un punct de vedere oficial inainte sa publice materialul – ceea ce din partea lui mi se pare inadmisibil – iata pozitia 2Parale cu privire la subiectul adus in discutie:

Da, angajatii 2Parale nu au voie (prin politica interna a firmei) sa dezvolte proiecte de afiliere pe perioada cat sunt angajati – si nici unul dintre ei nu o face – acesta fiind dealtfel doar unul dintre multiplele aspecte ale relatiei (necesare) de incredere totala dintr-o firma aflata (inca) la inceput de drum.

Asa ca raspunsul este: Nu, proiectele respective nu sunt dezvoltate de Krumel si el nu a incasat nici un ban de pe urma lor – el este (sau era) doar detinatorul domeniilor – dupa cum a declarat public pe seopedia si/sau am raspuns noi direct in discutii one-to-one sau pe mailuri cu oameni interesati de subiect.

Il cunosc personal pe afiliatul care a construit si crescut proiectele respective (il platim lunar, avem contract cu el) – si nu, nu e Krumel. Acum poate afla oricine numele afiliatului in cauza – domeniile au fost transferate oficial catre el dupa „scandalul” generat de demascarea „conspiratiei domeniilor” by Krumel & 2Parale.

Krumel a fost, este si sper ca va fi in continuare un membru foarte valoros al echipei 2Parale.


Nu pot sa inchei fara sa ma intorc la postul lui Zoso si sa precizez ca marketingul afiliat nu are nici o caracteristica comuna cu organizarea de tombole sau concursuri – nu ai deloc nevoie de noroc ci doar de perseverenta si respectarea unor reguli pe care noi (printre altii) le propovaduim constant.

Iar in privinta informatiilor „confidentiale” la care a avut acces Krumel cand a decis sa cumpere domeniile respective (cea mai importanta acuzatie, pana la urma), imi permit sa public lista lor mai jos:

adidasionline.com, blugionline.com, boxeri-bikini.com, catalogceasuri.com,
cizmeonline.com, coafuri-noi.com, corseteonline.com, costumcraciunita.com, costume-baie.com, cumpar-telefoane.info, genti-online.com, haine-gravide.com, hainute-copii.com, imbracaminte-online.com, manichiura-perfecta.com, paltoane.com, papucionline.com, reducerionline.com, rochii-de-ocazie.com, rochii-de-seara.com, sutieneonline.com, tunsori-noi.com

si sa intreb orice onliner care a participat la minim o intalnire 2Parale, a citit macar 3 posturi de blog sau ne urmareste pe twitter si/sau Facebook daca alegerea domeniilor de mai sus i se pare o provocare.

Cei care s-au grabit sa acuze ca „angajatul 2Parale vede din interior ce produse se vand si face repede un site” trec mult prea usor cu vederea peste partea cu adevarat complicata – munca de a construi si intretine proiectul, optimizarea permanenta si rabdarea de a atinge rezultatele dorite. Exista probabil mii de domenii foarte cool cumparate de romani, ca sa fiu prudent in estimari,  care zac nefolosite prin sertarele rotld, godaddy sau register.com samd – am si eu cateva, nu asta era „secretul afilierii sau al succesului in online”, sa fim seriosi.

Inchei prin a invita orice afiliat 2Parale (actual sau potential) sa trimita un mail la suport at 2Parale punct ro cu subiectul „ce produse sa promovez prin afiliere pentru a castiga bani” – vor fi probabil surprinsi sa vada cat de dispusi suntem sa divulgam informatii „confidentiale”.

Spor la conversii sa avem.

  1. „Il cunosc personal pe afiliatul care a construit si crescut proiectele respective (il platim lunar, avem contract cu el) ”

    daca il platiti lunar cine incaseaza banii din afiliere?

  2. „Il cunosc personal pe afiliatul care a construit si crescut proiectele respective (il platim lunar, avem contract cu el) ”

    daca il platiti lunar cine incaseaza banii din afiliere?

  3. @Dan, probabil ei se refera ca este platit lunar cu, castigurile din afiliere. Probabil tu crezi ca are salar lunar de acolo :))

  4. @Dan, probabil ei se refera ca este platit lunar cu, castigurile din afiliere. Probabil tu crezi ca are salar lunar de acolo :))

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>