Joi si vineri, pe 26-27 mai, suntem la Internet Festival Brasov, un eveniment complex care nu ar trebui ratat: include o expozitie, seminarii si conferinte sustinute de specialisti cu experienta in business si in online, o competitie antreprenoriala si un GameVille.  Noi ne vom focusa pe Internet Express – ziua dedicata seminariilor – si pe Online Business Forum, o conferinta deja cu traditie.

Si nu mergem singuri: doi dintre prietenii nostri de pe Twitter ne insotesc la Online Business Forum. La concursul #cumparonline, Marius Motohon si Irina Chitu au castigat fiecare cate o invitatie la conferinta unde vor avea ocazia de a invata mai multe despre social media, antreprenoriat si instrumente online. Felicitari, sa profitati din plin de experienta speaker-ilor.

Dorin Boerescu se numara printre cei care va asteapta la conferinta, va  pregateste o prezentare despre marketingul afiliat si avantajele lui in business-ul online.

Nu uitati nici de workshop-ul dedicat afiliatilor sustinut de Cristian Ignat, s-au mai suplimentat locurile si inca va mai puteti inscrie.

Enjoy!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>