Pregateste-ti blogul pentru review-uri
Daca esti interesat sa iti dezvolti site-ul cu review-uri de produse, asigura-te ca urmezi cativa pasi care iti usureaza munca. Ar trebui sa ai in vedere o politica pentru review-urile postate de tine, precum si promovarea articolelor tale pe Twitter, de exemplu. Afla cum poti atrage o companie sa iti ofere produse in teste.

Ghid de copywriting de la A la Z
Fie ca esti blogger, fie ca faci afiliere, SEO sau PPC ai nevoie de un bun copywriting. Citeste un mic ghid pentru copywriting de la A la Z care te ajuta cu sugestii diverse, de la titluri si cuvinte cheie la gramatica si promovare prin e-mail.

Butonul  care atrage click-uri
Ce culoare trebuie sa aiba un buton? Ce mesaje conving vizitatorii? Vezi cateva sugestii care te ajuta sa creezi butoane call to action atractive atat din punct de vedere grafic, cat si al mesajului. Pasul doi e sa testezi sa vezi ce format e cel mai eficient.

Creste impactul brandului tau pe Facebook
Se pare ca 88% dintre fanii unui brand pe Facebook nu se mai intorc pe pagina odata ce au dat like. Citeste cateva idei care iti pot genera vizibilitate si te pot ajuta sa interactionezi mai mult pe Facebook.

Un nou lider in topul SATI
In luna aprilie, multe site-uri romanesti s-au confruntat cu scaderea traficului, potrivit datelor SATI. Vezi care sunt noii lideri si care sunt principalele schimbari in Top 10 SATI.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>