Saptamana viitoare mergem la Sibiu la Marketing 24/7, un eveniment deja cu traditie, dedicat marketingului si dezvoltarii afacerilor. Se anunta o editie complexa, axata anul acesta pe indemnul TehnoSocializeaza-ti Afacerea. Pe scurt:

  • 2 zile de conferinte&workshop-uri,
  • 20 de speakeri,
  • 3 lansari de carte din sfera antreprenoriala,
  • strategii si bune practici de la specialisti,
  • ultimele tehnologii,
  • solutii eficiente si instrumente digitale,
  • studii de caz.

Concret, evenimentul debuteaza pe 2 iunie cu o serie de conferinte si workshop-uri dedicate marketingului antreprenorial. Marius Ghenea (antreprenor, business angel, ARMO), Dragos Roua (antreprenor online), Mihai Seceleanu (InternetCorp) si Peter Barta (Fundatia Post-Privatizare) sunt cativa dintre specialistii care vor dezbate despre succesul unei idei, despre modele de afaceri in new media. De asemenea, vor veni cu solutii de finantare, plus idei pentru dezvoltarea proiectelor si conducerea afacerii.

A doua zi e rezervata comunicarii&interactiunii pe retele sociale si dezvoltarii brandului. In sesiunea de conferinte va asteapta Dorin Boerescu cu o discutie despre tendintele in e-commerce, precum si Ciprian Gavriliu (PlayTheBalls), Titus Capilnean (Rosia Montana Gold Corporation) si Alexandra Craciun (Okian). Pentru informatii practice si studii de caz nu ratati sesiunea de workshop-uri. Aici va pregateste si Cristian Ignat un Master Class despre conversii si Google AdWords. In programul complet puteti vedea exact ce nu trebuie ratat.

Vestea buna e ca si la acest eveniment puteti obtine avantaje ca afiliati&advertiseri 2Parale. Avem un bilet gratuit pentru abonatii la newsletter, urmariti newsletter-ul de maine.

In plus, orice partener 2Parale se poate inscrie cu o reducere de 10%, e suficient sa ne anuntati in sectiunea de comentarii ca doriti sa participati. Daca va inscrieti pana pe 30 mai, puteti beneficia si de reducerea de 25% oferita de organizatori. Puteti profita astfel de o reducere de 35%.

Ne vedem la Sibiu, ce sesiuni va intereseaza?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>