Am intrat oficial in sezonul de vara care atrage schimbarea interesului consumatorilor catre alte produse, specifice acestei perioade. Speram ca ati fost prevazatori si ati inceput sa promovati produsele de sezon astfel incat sa fiti deja optimizati si sa veniti cu solutii si oferte pentru cumparatori.

Cum este de asteptat, a inceput goana dupa costume de baie, lenjerie si alte articole vestimentare de vara. Ultima jumatate a lunii mai a adus evolutia vanzarilor de produse fashion comparativ cu perioada similara din aprilie, de exemplu. Categoria Lenjerie a crescut si ea cu circa 22% ca numar de vanzari. In topul instrumentelor care au convertit bine se numara bannere cu rochii de vara si incaltaminte de sezon.

De asemenea, au adus conversii bannerele care promoveaza costume de baie. In functie de specificul site-ului pe care faceti afiliere, puteti aborda mai multe metode de promovare: puteti veni cu tendintele din aceasta vara in materie de costume de baie, puteti face propuneri de modele in functie de silueta, completate insa de bannere/feed-uri cu mai multe oferte. Cereti mai multe detalii&fotografii si advertiserilor cu care colaborati.

Analizati ce se cauta

Popularitatea site-urilor de reduceri colective a crescut si ea in ultima jumatate a lunii mai. In functie de publicul vostru, incercati sa cautati ofertele de sezon, de la vacante la abonamente la sala si tratamente cosmetice. Programele&metodele de slabit ale advertiserilor din 2Parale sunt si ele o oportunitate pentru aceasta perioada.

Pentru ca tot vorbim de vacanta, incercati mai multe modalitati de promovare si pentru advertiserii din turism. Cautarile pentru oferte vacanta au intrat de ceva timp pe un trend crescator. Va puteti ajuta in acest sens de datele Google Insights si vedeti ce se cauta in urmatoarele luni.

Produsele IT&C continua sa fie in top, creste interesul pentru produse ca aparate foto sau aparate de epilat.

Indiferent de profilul site-ului si de tipul publicului, e o perioada in care ar fi bine sa turati motoarele si sa faceti bani pentru vacanta ;), interes de cumparare exista, sa profitam de el.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>