Ati votat si a castigat Google AdWords. Prin urmare, pe 15 iunie va asteptam la intalnirea lunara 2Parale dedicata promovarii prin AdWords. Vorbim despre una dintre cele mai eficiente forme de publicitate online, care face echipa buna cu marketingul afiliat si comertul online.

Am mai vorbit despre AdWords si o vom mai face, e un domeniu foarte ofertant, in continua evolutie si unde fiecare experienta conteaza. Pentru afiliatii din 2Parale, AdWords aduce foarte multe oportunitati: iti poti promova site-ul si castiga trafic, poti promova ofertele advertiserilor alesi de tine sau poti face afiliere fara sa ai nevoie de un site propriu-zis. Pentru advertiseri a devenit deja o metoda care nu lipseste din nicio strategie de marketing online.

La un subiect cu o asa mare miza, pregatim si informatii pe masura. Cristian Ignat si Vlad Andries va vor dezvalui din experienta lor in campanii AdWords, aplicat pe nisele din 2Parale si cu sfaturi practice.

De ce sa participi

E o oportunitate de a invata cat mai aplicat, cu exemple si sugestii, fie ca folosesti deja AdWords in promovarea site-ului tau, fie ca esti interesat sa incerci. In acest sens, poti castiga unul din cele 2 vouchere AdWords de 50$ care asigura alimentarea initiala a unui cont nou.

Vezi cum iti poate aduce rezultate in afiliere si in vanzari, astfel incat sa castigi mai mult.

Afli de la Vlad Andries o serie de trucuri pe care le poti aplica in dezvoltarea unei campanii AdWords, cum alegi cuvintele cheie potrivite produsului tau si vezi cum poti structura campaniile astfel incat sa iti aduca rezultate cat mai bune.

Multe companii, dar si afiliati, folosesc deja aceasta metoda de promovare, inclusiv competitorii tai. Invata de la Cristian Ignat cum sa fii mai bun decat competitia, aplicat pe nise de afiliere.

Ai ocazia de a invata din experienta celor doi specialisti in AdWords, care cumuleaza o istorie de peste 10 ani in marketingul online. Cristian Ignat este certificat Google AdWords si Google Analytics, iar recent a absolvit masterul in PayPerClick la MarketMotive. Membru al comunitatii Lumea SEO PPC, Vlad Andries este Google Adwords Certified Partner, avand la activ peste cinci ani in care a dezvoltat campanii SEM.

Poti face schimb de experienta cu afiliati si advertiseri din 2Parale si indentifica astfel noi oportunitati de a face bani din online.

Daca ati ratat intalnirea din mai, dedicata tool-urilor utile in afiliere&blogging, puteti profita de acest moment si sa puneti intrebari, sa cereti sugestii.

Pentru a participa, e suficient sa va rezervati un loc in zona de comentarii, cu numele complet. Accesul e gratuit, insa numarul de locuri este limitat.

Va asteptam la Bucharest Hubb pe 15 iunie, miercuri, ora 18.30.

Intre timp asteptam intrebari&sugestii pe care doriti sa le dezvoltam in aceasta intalnire.

  1. @Popescu Liviu Marian @Barna Larisa @Aliona Zlotescu @Sorin Vlaicu @stanca alin @Durnac Valentin @Gheorghe Octavian @Ana

    Aveti noroc, tocmai v-am rezervat locuri la evenimentul de miercuri :). Multumim frumos, nu uitati sa pregatiti intrebarile, avem de dat doua vouchere AdWords pentru cei mai interactivi.

  2. @Popescu Liviu Marian @Barna Larisa @Aliona Zlotescu @Sorin Vlaicu @stanca alin @Durnac Valentin @Gheorghe Octavian @Ana

    Aveti noroc, tocmai v-am rezervat locuri la evenimentul de miercuri :). Multumim frumos, nu uitati sa pregatiti intrebarile, avem de dat doua vouchere AdWords pentru cei mai interactivi.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>