In prima jumatate a acestui an, prin 2Parale s-au generat vanzari de 6,44 de milioane de lei (fara TVA), de aproape patru ori mai mari decat in perioada similara din 2010. Mai mult, impreuna am depasit performantele din intreg anul 2010, cand valoarea vanzarilor s-a ridicat la 4,67 de milioane de lei (fara TVA).

O alta veste buna este ca aceste vanzari au adus afiliatilor comisioane de 470.000 de lei. La mai multe in a doua jumatate a anului, ne-am bucura sa profitati de toate oportunitatile. Precum oferta Groupon sau Remington-Style, ca sa amintesc doar doua dintre ofertele advertiserilor pentru voi.

Cea mai buna luna de pana acum a fost martie, cu vanzari de aproape 1,4 milioane de lei (fara TVA), iar fashion si IT s-au impus ca cele mai atractive segmente pentru cumparatorii online. In ascensiune sunt si produsele pentru copii si cartile, motiv suficient sa nu ratati intalnirea dedicata promovarii cartilor.

In raportul extins gasiti mai multe date despre obiceiurile de cumparare, pe segmente, ore si zile ale saptamanii. Vestile sunt bune, romanii aloca mai multi bani pentru o comanda online, valoarea medie a unei tranzactii fiind de 233 de lei (daca nu tinem cont de vanzarile site-urilor de reduceri colective), fata de 171 de lei, cat era in semestru I din 2010. Aceasta valoare se traduce in castiguri mai mari atat pentru advertiseri, cat si pentru afiliati.

Spor la conversii in a doua jumatate a anului!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>