Fii vizibil online
Optimizeaza-ti site-ul pentru cautarile pe anumite cuvinte cheie, fii un comentator activ si pertinent pe site-uri si bloguri, precum si pe grupurile LinkedIn. Vezi si alte sugestii prin care iti poti creste vizibilitatea si influenta in comunitatea online.

Cum atragi afiliati noi
Te-ai gandit ca poti transforma o parte dintre clientii fideli in afiliati? Sau ca poti atrage atentia afiliatilor prin articole si interviuri care sa te recomande ca o autoritate in domeniu? Am mai vorbit despre metode de atragere a afiliatilor, dezvoltam subiectul cu alte recomandari la indemana oricarui advertiser.

Masoara eficient actiunile de social media marketing…
…astfel incat sa vezi ce rezultate iti aduce si sa stii unde e nevoie sa lucrezi mai mult. Afla ce indicatori social media cantitativi si calitativi trebuie sa urmaresti pentru Twitter, Facebook si bloguri, plus o serie de unelte care te ajuta in acest sens.

Bonus: Atrage si fidelizeaza clienti folosind social media, prin oferte si premii oferite exclusiv fanilor de pe Facebook, de exemplu. Vezi ce metode au folosit alte companii pentru engagement si pentru a isi recompensa clientii.

Barbati vs. femei, ce ii atrage la o reclama pe site-ul tau
Barbatii se uita mai mult timp decat femeile la fata unui model care prezinta un produs. Previzibil, nu :)? Vezi pe studii de caz cum analizeaza reprezentantii celor doua sexe reclamele de pe site-ul tau si actioneaza in consecinta. Nu uita sa testezi cat mai mult.

Pregateste-ti magazinul pentru toamna
Urmeaza cateva saptamani teoretic mai relaxate. Profita de acest timp si pregateste-ti magazinul pentru sezonul de toamna, fa inventarul si cauta noi solutii pentru a creste vanzarile. Vezi cateva sugestii, analizeaza-le si pregateste-te din timp.

Spor la conversii!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>